dawidof1 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam, gram na serwerze 1 w gladiatusie i nie działa mi gladiatus tools pod względem, że nie pokazuje mi % na wygraną.. ;/ Wszystko inne działa oprócz tych % ;/ mam wersje 2.8 i mozille firefox 3.6 Za pomoc + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal4 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Mam to samo na 20... może trzeba czekać na update gladiatus tools'a zawsze można się pomęczyć z wpisywaniem na georged... kliknij mi w linka(w sygnaturze) ;d z góry thx Robię sygny... za uśmieszki w komentarzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WP2 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Po każdej aktualizacji Gloadiatusa, Gladiatus Tools też musi się zaktualizować, niestety czasem trwa to długo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi