Zavetti Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ostatnio był topic, że OCEAN_ został zbanowany. Nic z tych rzeczy, zmienił tylko nick na _SLR, ponadto wbił .Tradycyjnie winowajcami są statystyki nexona . Co wy myślicie o tych statystykach? Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Co ja sądzę ? Po prostu NEXON olewa już swoje strony. Wcale ich nie updatuje ... Na pewno jest tak ze stroną główną . Wbiłem już ponad 1.5lvl a na stronie mam ten sam co miałem miesiąc temu. Odnośnik do komentarza
noobki Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Robicie coś z niczego jestem z nim w klanie zmienił sobie nick(nie po raz pierwszy) a tu na forum od razu ze ban itp....Koleś gra same ft wiec o hackach mowy nie ma Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jestem z nim w klanie Już to widze.. <_<. Z ciekawości, mozesz podac swój nick? <_< Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 wgl oni nie upaja tego , miałem m107 airforce na 90 dni chyba z 3 tys kili zrobiłem a na stronce mam 100 + .l. created by me Odnośnik do komentarza
paradiseeeee Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Robicie coś z niczego jestem z nim w klanie zmienił sobie nick(nie po raz pierwszy) a tu na forum od razu ze ban itp....Koleś gra same ft wiec o hackach mowy nie ma ciekawe czy znasz wogole nazwe clanu w ktorym on sie znajduje . . . <_< podaj nick to sobie sprawdze czy nie kłamiesz Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 tak jestes w nim klanie , tylko podczas snu . Ahahah .. co do nicku to wszyscy taka panika . Na forach nexona wszyscy spamią "why he got a ban " ? created by me Odnośnik do komentarza
-PokerFace- Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Już ci wieże pokaż ss że gracie razem cw lub nakreć video mi zwisa to czy dasz mi - czy + Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zavetti zadał pytanie Co wy myślicie o tych statystykach?[/size] A nie kto jest w tym klanie . Widzę zaczyna szerzyć się spam . Dobra panowie zamykam temat. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi