Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban [Wtf]

gownix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę dziś rano pograć z kumplami przez multi, i się nie mogę połączyć, zastanawiam się, co jest nie tak skoro qmple się połączyli.

Wchodzę w status i KURWA BAN !

Co to ma być do cholery, żadnego pieprzonego cheata nie używałem !

Powiedzcie mi, gdzie mogę napisać w tej sprawie bo szukałem tam jakiegoś gownianego kontaktu i nie znalazłem.

Bywalec
Opublikowano

Musisz napisać do pomocy steam.

To jest ukryta treść, proszę

Niestety musisz to napisać po angielsku bo steam Polska ma tylko strone wiki.

Tylko nie wiem czy jest tak tylko u mnie czy u wszystkich, że strona po Polsku nie działa :/

Napisanie do steamsupport to jedna rzecz, którą możesz zrobić.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

A czy grałeś może na jakiś serverach, na którcyh się szybko levelowało? Podobno za to są bany...

Aczkolwiek nie wiem, czy ten ban zostanie zdjęty...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

szansa że ci zdejmą tego bana to jednen na milion. Ale Nadzieja zawsze umiera ostatnia. Faktycznie może grałeś gdzieś na fast levelu, miałeś swastyke w emblemacie. Lub kiedyś próbowałeś odpalić jakiegoś haxa. Żeby Cie pocieszyć, powiem Ci że raz w mw2 była tak sytuacja że zbanowano wiele osób bez powodu, ale po kilku dniach odbanowano ich i wręczono im l4d2 :)

Opublikowano

Na 100% nie grałem na serwerach z fast lvlem, na 100% nie mam swastyki w emblemie :s

Ludzie gadali czasami w grze, że mnie zreportują, ponieważ zwyczajnie ich jechałem.

Jeżeli treyarch stwierdziło, że mam wh czy kto tam to ocenia, to chętnie zobaczę demo, na podstawie którego stwierdzono, że owego czita mam ;)

Jedyną rzeczą, jaką mogę zrobić to chyba faktycznie do nich napisać bo to nic nie zaszkodzi :P

Tak btw. jak się tam do nich piszę bo to co mi podałeś h2o to tam jest tylko opisane różne przypadki, np. problem zakupieniem gry, za co ban itp.

Bywalec
Opublikowano

hmm... W życiu nie pisałem do supportu steamu, ale coś znalazłem.

To jest chyba to. Naciśnij na napis Contact Support. Tylko jak ja chciałem to nacisnąc i kazali mi się zalogować to nie wiem dlaczego nie mogłem. Może wyłącz steama wcześniej.

Opublikowano

Valve nie obchodzą reporty graczy...

Zostaje

1. Hax
  2. Fast Lvl
  3. Zmiana zawartości pliku mp_config
  4. Błąd VAC spowodowany aktualizacją
  5. lub po prostu ktoś Ci się włamał na konto i haxował

Poza tym z tego co czytałem w necie (było też na forum) to Treyah za hax najpierw daje bana na tydzień i reset statów. Więc napisz do Steam Support by Ci komputer odpisał lub czekaj...

@EDIT

@UP

Na Steam Support trzeba utworzyć nowe konto... (steamowe nie jest zarejestrowane)

Bywalec
Opublikowano

@Up

Ok dzięki, nie wiedziałem :)

Opublikowano

miałem podobnie w MW2 tez nie byli w stanie stwierdzić że miałem haxy a dostałem bana juz ktoś pisał to jest loteria banują kilku graczy co tydzień pewnie trafiło na ciebie tym razem. Natomiast chciałem napisać że pisałem już do steam supportu po angielsku i 2 razy dostałem wiadomość od bota że sprawa zostanie rozpatrzona w ciągu tygodnia i podpisane było Steam Support, i po 2 tygodniach wciąż miałem bana to napisałem znowu i dostałem wiadomość że jeśli będę spamować Steam supporta to skasują mi całe konto steam -.- więc jak uda ci się odzyskać grę to napisz z chęcią ci pogratuluję farta xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Kolego wyżej. Chyba Cię pojebało. :P

Coś takiego jak loteria na banowanie graczy, nie ma prawa występować. :P

Chyba, że masz na myśli graczy winnych - który dostanie bana, a któremu się poszczęści.

Btw. Jak słyszałem - ban'a na VAC'a za cheaty nie zdejmą. Ni chuja zdziałasz.

Po za tym - z botem nie porozmawiasz jak z człowiekiem... :/

survarium_user_bar_en.jpg
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Twist niestety niemasz racji mi 3 miesiące po dacie premiery mw 2 jakiś przygłup ukradł konto, mówie sobie co tam i tak nie odzyskam. Ale w tego sylwestra tzn przed sylwestrem napisałem do supportu steam o kradzież konta. Za trzy dni dostałem hasło login i 10 maped znaczy dwa map packi na nowy rok . bylo po sprawie kumplowi tez buchnęli konto tylko ze on miał mw 2 l4d2 just cause 2 i garrys moda. i tez kazałem mu zrobić to samo i po 3 dniach dostał login i hasło...

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...