dealex Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Konkurs OX spolszczony i bezimienny kwiat też! Więc zaczynamy pierw ściągamy te pliki: http://www.speedyshare.com/files/26012658/Konkurs_OX.zip Skan(0/ 43 (0.0%) : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=93988def2c16020e53a4addead8dac99fbcabea5cf0a19fd314f7a56e7d9b29b-1293958584 Jeśli już pobraliśmy przekonywujemy i pliki z folderu Honkong wrzucamy do katalogu: .../channel/share_data/locale/hongkong Pliki z folderu quest wrzucamy do Katalogu: .../channel/share_data/locale/hongkong/quest Pliki z folderu 20358 wrzucamy do katalogu: .../channel/share_data/locale/hongkong/quest/object Reboot serwera i wchodzimy do gry teleportujemy się na OX (/go OX) wpisujemy /m 20358 i Klikamy Pytanie: Potem Klikamy Włącz OX: Konkurs OX się włączył teraz Gracze u Uriel mogą na niego wejść czekamy aż trochę graczy wejdzie i klikamy Pytanie i potem Zamknij Dostęp: [/url] Gdy zamknęliśmy dostęp na OX możemy zacząć zadawać pytania klikamy Pytanie i Pytanie: Gdy to klikneliśmy pojawiło się pytanie: Gdy gracze odpowiedzą na parę pytań możemy im dać nagrodę w tym celu klikamy Daj Przedmiot OX: Teraz wpisujemy ID przedmiotu: Potem wpisujemy ilość szt.: Dzięki za Uwagę Jeśli się podoba daj - Odnośnik do komentarza
Pegas© Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wiele było tego typu tutów ale ty dałeś tym razem także i bezimienny kwiat po PL.Masz - Odnośnik do komentarza
Hevan Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Konkurs OX się włączył teraz Gracze u Uriel mogą na niego wejść czeszkamy aż trochę graczy wejdzie i klikamy Pytanie i potem Zamknij Dostęp: Popraw to i będzie dobrze Kliknij na plusik ;d Odnośnik do komentarza
broneq00 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 tia a u mnie nie dziala ;p Zamiast pojawiac sie pytanie jest : wydarzenie sie rozpoczyna i nic sie nie dzieje ;p Master of Client modding Zapraszam na profil z goracymi laseczkami ;p "Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
Creash Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mi tez niedziala daje /go ox lub wlaczam event i chce wejsc na mape to wyskakuje mi blad taki [CANNOT FIND MAP COMMAND SYNTAX: .GOTO <MAPNAME> [EMPIRE] mysle ze jest to spowodowane ze niemam wgranej mapy ox albo usunela sie jezeli ma ktos prosze o ta mape Mysle ze dostane mojego minusa - Odnośnik do komentarza
GraczMetin2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jebany host nigdy nie dziala wlozy ktos byle gdzie tylko nie tu...? Odnośnik do komentarza
Endymion Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Na prośbę GraczMetin2 daje to na inny host ; ) Download : http://www.multiupload.com/XCXNV0W0YZ Skan : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=93988def2c16020e53a4addead8dac99fbcabea5cf0a19fd314f7a56e7d9b29b-1293958584 Odnośnik do komentarza
Kejsi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Z pliki ox.quest usuńcie 2x end na samym końcu :rolleyes: Odnośnik do komentarza
GraczMetin2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 endymion+ oczywiscie i dla autora tez bo mi sie podoba i ladnie spolszczone Odnośnik do komentarza
Kejsi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 To tak aby quest działał trzeba z ox.quest usunąć 2x end na końcu, następnie /qc nazwa itp to wiecie. A jak klikacie przenieś i nic się nie dzieje to wchodzicie w chanell, game2, config i do linijki map allow dopisujecie 113, powinno wtedy być wszystko ok Odnośnik do komentarza
Damdus Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a opcja "monacha" do czego jest?? Odnośnik do komentarza
PeVe Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 No no zajebiscie Na pewno się przyda. Leci - . Odnośnik do komentarza
Kwasiarz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 /go ox wydaje mi się że działa tylko na plikach Insomni, ja je mam i mi działa, tak w ogóle co to za zamazne opcje? Z resztą zaraz zobaczę. @edit: Mógłby autor tematu zrobić te pliki, ale dla tych co mają serwer na plikach english? :X Odnośnik do komentarza
HeniekLopata Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ładnie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.