Groch Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Siemka mam kilka pytań. Jest tak grałem na Zszc Sro Serwer (Fire) mam 88 lvl Bowman-a chce powrócic do gry. 1. Jak z wbijaniem i czy są lagi ? 2. Skąd pobrać właściwego klienta Nie wiem czy temat ( Cain ) jest nadal aktualny ... ? nie będę pisał więcej śmiesznych pytań ... WIELKIE DZIĘKI Z GÓRY ZA ODPOWIEDZ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroz3k Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 1. Wbijesz w 5 minut lub 5 godzin, lagów nie ma. 2. Tak aktualny, ale zapraszam na forum ZSZC tam zawsze są najświeższe linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody365 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hmm zapomniales powiedziec ze sa frezki + wbijanie na botku proxy dc ZSZC WATER: Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cain Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 @up Chyba tylko Ty masz frezy. Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi