Arymanik Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam, Otóż ostatnio zauważyłem że większość chce założyć sobie serwer pod Hamachi. Otóż dobrze, dziś pokaże Wam jak to zrobić na moich plikach. Tutorial był kręcony na życzenie, więc jak Wam się nie spodoba, to go wywalcie :P Link: http://www.youtube.com/watch?v=QYviIhIo-bg Film: Polecam HD Gdy się przydało kliknij w +++. Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
yohito Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 hamachi nie ma czasem netmask 255.0.0.0 ? no-hamachi i dedyki maja 255.255.255.0 ;/ Odnośnik do komentarza
Arymanik Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 hamachi nie ma czasem netmask 255.0.0.0 ? no-hamachi i dedyki maja 255.255.255.0 ;/ Jak widzisz NetMask poszedł ? Czemu? Bo mówiłem ustalamy końcówką .100 ip wewnętrzne a IP wasze z Hamachi to jest brama tak jakby routera:P proste?:P Odnośnik do komentarza
Kiraz Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 wielkie thx wszystko wytluamczone wielki + Daj Plusika a zrobie to samo ;] Zapraszam na Serwer ElandosMT2 ! Odnośnik do komentarza
pestka417 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ? sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
SrałyMuchy Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 po chuj durniu dajesz znak zapytania ? Odnośnik do komentarza
Rhemen Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 @UP Sam żeś dureń i idiota. + nie spamuj. Tak do tematu. Fajny przejrzysty tutek. Leci +. P.S kop kop? :P @DOWN Patrz na opis. "Tylko do plików Arymana". Odnośnik do komentarza
SZYJA Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Jest tego pełno aż się roi od spamu. Ale przyda się tak jak inne leci + CHADA Odnośnik do komentarza
SrałyMuchy Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 @UP Sam żeś dureń i idiota. + nie spamuj. Tak do tematu. Fajny przejrzysty tutek. Leci +. P.S kop kop? :P @DOWN Patrz na opis. "Tylko do plików Arymana". Żeby przez Neta podskakiwać, kozaczyć to trzeba mieć nieźle z deklem. Na Realu pewnie Dostał byś shota na paskudną morde i byś wołał o pomoc do mamy. Nie przeszkadzaj mi teraz bo nie mam ochoty odpisywać takiemu debilowi jak ty (bo robię prace domową ( Bo mam zadane) ) w przeciwieństwie do ciebie zamkął bym morde i nie obrażał mnie pajacu bo mnie to nie rusza a odpisywanie takiemu śmieciowi jak ty jest męczące Za dużo tego mnie. PS : Please 90% warn Odnośnik do komentarza
MrTradeBxxx Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 @SralyMuchy jak chcecie sie klocic to na Pw ;d Co do tut-a dzieki ale moglbys jeszcze napisac jak zrobic server No-Hamachi ? Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Ale odkop .... Ludzie wam sie nudzi ? Przeciez to juz dawno powinno byc zamknięte @down Ty? Jakiś typek napisał "?" A dokładnie pestka417 Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
MrTradeBxxx Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Nie odkop tylko Mialem pytanie to je zadalem ;d Odnośnik do komentarza
Soczes Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jak już odkopane to się zapytam... Czemu jak biore reset w konsoli i zamiast login i hasło wyskakuje błąd "enter for bin/sh" cos takiego:P. Pierwszy raz się zalogowałęm i działało, ale później zrobiłęm sobie konto itd i chcąc zresetować serwer nie wyskakuje login itd. Na plikach raina było normalnie tylko tu coś nie gra:P Ale chciałbym postawić na tych plikach i się pytam:D. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza
piernikowaty Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Co mam zrobić jeżeli podczas ładowania sshd wyświetla mi się błąd : An internal virtual machine error (13) has occurred. The virtual machine will reset now. Z góry dzieki Zbieram + Odnośnik do komentarza
VictoriaSzafir Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 @UP Jeżeli robisz na VirtualPC, to takie coś może Ci wyskoczyć. Zrób serwer na VirtualBox'ie. Odnośnik do komentarza
duperelek666 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Dobra działać chyba działa tylko w jakiego klienta wkleić spolszczenie bądź jak samemu zagrać na nim ?? Odnośnik do komentarza
szymano123 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Kolego up patrzysz Ty na daty? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.