Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skylab Bot :)

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Pozdro, jak nie moge nawet pisac, to combo mowi bye bye...

Thx, dla Lorda Makina!

res.rar

Opublikowano

Hmm...pare razy próbowałem i lipa...nie chce ruszyc i wyskakuje ze nie mozna znalesc komunikatu dla... :/ ale zastanawiam sie czy jest sens zabawy z nim.sprzedaje tez kamyki ?? bo jak nie to i jest bez sensu bo i tak trzeba sie logowac a wtedy wysłac kamyki to juz tylko chwilkapost-276594-0-19392500-1293943545_thumb.png

Wszystkie boty za free !!!

Opublikowano

Nie działa na Vista 64bit.

niechcacy mi 2x sie wkleilo :/

a nie dalo by sie przerobic na viste a jeszzcelepiej na 7 ?? w sumie wiekszosc populacji graczy juz korzysta z tych systemow..a sprzedaje kamyki ktore dolecialy przy wysylaniu ??

Wszystkie boty za free !!!

Opublikowano

Zła formułka kolego , zamiast E:\res res_transit -u=****** -p=****** -s=pl1 -c=3000 -t=p WPISUJESZ E:\res\res.exe res_transit -u=****** -p=****** -s=pl1 -c=3000 -t=p - ta sytuacja jak plik jest w folderze "res" inaczej E:\res.exe - na dysku E

Po korekcie działa . +

Ja zamiast otworzyć z folderu to cmd biorę - start-uruchom - cmd wpisuję i ok ;P

za duża sygnatura

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Zła formułka kolego , zamiast E:\res res_transit -u=****** -p=****** -s=pl1 -c=3000 -t=p WPISUJESZ E:\res\res.exe res_transit -u=****** -p=****** -s=pl1 -c=3000 -t=p - ta sytuacja jak plik jest w folderze "res" inaczej E:\res.exe - na dysku E

Po korekcie działa . +

Ja zamiast otworzyć z folderu to cmd biorę - start-uruchom - cmd wpisuję i ok ;P

:P Dziwne ja bez exe wpisałem i działało, a co do CMD to myślałem, że też zadziała :P

Opublikowano

:P Dziwne ja bez exe wpisałem i działało, a co do CMD to myślałem, że też zadziała :P

Heh, wszystko zależy od systemu ... Ja to wykonałem na xp 32 bit

za duża sygnatura

Gość Pan Maciek
Opublikowano

A sprzedaję surę sam?

W sumie nie jestem pewien, ale chyba nie... Ale co to za problem stawić obok UDOBot'a v3.0.3?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Zapomniałeś dodać -w - is 1 or 2, the expectation of selling a minute or two

-m - mode bot, a value of 1

-i - IP address for bot mode

One są niepotrzebne, ale w sumie można dodać je :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spoko bocik ;) plusik za niego. Poza tym ja też mam Windows'a 7 64 Bit i mi działa :D

Ja też mam Win7 64bit ale mi nie chce działąć :(

Opublikowano

Grozisz mi !?

Macie linka

http://www.speedyshare.com/files/26710748/handelsbot.exe

@Off. Wiecie skąd wziąść skrypt demotywatorów?

Nie grożę, ale skoro już "RADZISZ" użyć nowszej wersji, to było by miło od razu podać namiar.

Szkoda, że nie podano kodu źródłowego, można by przynajmniej zrobić jakieś ładne GUI :)

PS. Dziękuję za linka

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...