Sh4ke Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siemka mam pytania co do bota do zszc czy jest on czesto banowany :? bede siedzial praktycznie przy kompie wiec jak Gm wyskoczy to lajtowo . Prosze o wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceBoy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Różnie niby to jest. Niby grożą banem, ale różnie to wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody365 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 donaty jak dostaja bana to na 2/3 dni a pisza perm.... normalny botek ban konta wczoraj wieczorkiem sprawdzali list pt i polecialo kilka banow ZSZC WATER: Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadist Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja dostałem juz 2 BANY. Nigdy nie sponsorowałem ZSZC więc pewnie dlatego oba bany na lvlu 95+. w 95% zrobione botem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi