Maxii Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siedze sobie Pisze z Kumplami a Tu na Wołaj Takie coś : Mysle sobie Moze sie w czasie cofneliśmy ... A może Team jeszcze Kac trzymał jak to pisali i literek nie widzieli <haha> Odnośnik do komentarza
ZacharPL Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Hahahah niezłe masz + :rolleyes: Odnośnik do komentarza
IdoruHoshi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 chyba każdy mógł sobie popić trochę co?; ) Odnośnik do komentarza
Degistive Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Każdy mógł się napić, ale nie team metin2 Hahah dobre to jest Kappa. Odnośnik do komentarza
Masuo. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 2XUP ale to są dzieci :OO Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Hehhe to samo bylo na Feniksie chyba im sie daty pomylily lekko Odnośnik do komentarza
Misiεk Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Hahaha, fail by team metin2pl. Masz plusa. created by duds. Daj Minusa Odnośnik do komentarza
Medrodester Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Każdemu zdarza się literówka... ja pierdole co za ludzie tutaj są. ; o Załamka totalna. Sygna by Tamis Tu był reklama Odnośnik do komentarza
Smyk1 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Loool dobre... ale zauważcie, że to bot pisze, a nie team czyli TM się trochę pomyliło (czy tym co się zajmują resami, bugami itp.). Odnośnik do komentarza
KochamBlondynki Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza
UKI_^^ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Boshee Nasz team polskiego metina jest the best Epic Fail heh + Odnośnik do komentarza
dobo95 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 A Ty nie popelniasz zadnych bledow, ze sie tak smiejesz? GM tez czlowiek. + Sygrantura by AgatkaPL Dziekuję Odnośnik do komentarza
kubersio Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hehe dobre masz + ale w sumie tak jak up'y każdy może się upic Odnośnik do komentarza
Misza* Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 o ja to ja coraz mlodszy dobre to jest Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pisane na szybko i tyle wpisali w bota z błędem a dzieci się śmieją chociaż 95 % z nich nie potrafi poprawnie sklecić zdania po polsku ale to szczegół Odnośnik do komentarza
Mephisto1994 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgodzę się z @up, przecież każdemu mogło się pomylić ja pierdole. A dzieci już aferę od razu robią Ale i tak + Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o + Odnośnik do komentarza
KochamBlondynki Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 @up dzieci ;>? jeśli dobrze myśle masz rocznik w nicku ;x mów za siebie ;x Odnośnik do komentarza
oriczek14 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hah zdarza się popić każdemu ;d zbyt duża sygna RMCF1902 Odnośnik do komentarza
Nadiru Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ogólnie rzecz biorąc, to dziwie się jak można być tak słabo rozwiniętym intelektualnie, żeby się z takich rzeczy śmiać :huh: Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
.Scofield. Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Każdy może się pomylić... Ci co się z tego śmieją są niedojebani :rolleyes: @@@ [TuT] Działający Darmowy EasyMetin2 I Obejście [email protected]@@ Jak jesteś mądry to daj a jak jesteś głupi to daj A jak jesteś peda* to nie dawaj nic Odnośnik do komentarza
CoKaMaN Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Co się czepiacie... popili trochę Nie widzialiście mnie jak ja popiłem. lol Odnośnik do komentarza
TosFFaFke Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaraz upnę "zatonął" by GM na evenciku Edytuję posta Odnośnik do komentarza
RusherTub Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Haha Drop szkatułek wyłączony przechowuj je w bezpiecznym miejscu. : Tubciu123 Nick w grze: [NoS] Tubciu Dla mnie Liczy się Userbary i buttony: Odnośnik do komentarza
Kerq Lazarus Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Glupota nie zna granic ... "2001" rok ... Smieszne to nie jest... "Titanic zatonoł" Teraz akurat nie dziwie sie jak polski team moze starac sie robic jakies poprawki w grze ? Skoro 90% to dzieci nie potrafiace pisac ;F? "Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . " Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.