NON-SKILL Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 (edytowane) xxx Edytowane 2 Stycznia 2011 przez Lenart Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jeżeli dodajesz nawet nie sprawdzonego hacka to powinien być w temacie zamieszczony screen . Na pewno powinien być tam skąd pobierałeś hacka 9. W każdym hacku/pliku ma być screen z widocznymi funkcjami. Dodaj screena albo zamknę temat . Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 znajdujesz hacka w sieci , napisał ktoś że nowy hack , a to mógł być hack z przed roku następnie piszesz chyba , czyli wrzucasz hacka którego wgl nie sprawdziłeś przeczytaj regulamin i zapoznaj się z nim . created by me Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 a w czym problem zrobić go samemu ? 12h na dodanie screena. Odnośnik do komentarza
kirko666 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Pobrałem i podejrzałem plik bat... Usuwa on pliki CombatArms co uniemożliwia nawet spatchowanie. Radze nie otwierać pliku. Misha998 1 #Include <brain.h> Odnośnik do komentarza
nablo92 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ściema i tyle jeszcze sie nigdy nawet nie spotkałem żeby hack odpalany był przez bat... Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Lol on jest w formie bat ? To nie jest żaden hack ... Nawet mody nie są w postaci takiego pliku . Przeważnie hacki to dll ... A sprawdzał to ktoś w ogóle czy działa ? Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 bat to plik systemowy stawiam ze to nasi przeciwnicy z CA.pl chca zeby nikomu juz nigdy wiecej zaden hack nie zadzialal i zrobili taki plik ale to tylko moja opinia... | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 w takim razie EOT, wybaczcie ale nie zauważyłem że to plik o rozszeżeniu .bat. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "FPP -> Combat Arms" do: "Inne -> Kosz". Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi