bullett Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tak jak w temacie, prosiłbym o spakowany plik NPC z wszystkimi mountami etc, tj. wierzchowce zwykłe oraz wierzchowce cienia, a z gnollem to już w ogóle luksus. Z góry dzieki, daje cały limit plusów, grunt żeby plik był poprawnie spakowany z nimi. Odnośnik do komentarza
NoFace Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 To chyba bardziej do edycji klienta pasuje A co do tematu to poszukaj tematu i po problemie Odnośnik do komentarza
bullett Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie mogę znaleźć tematu z SPAKOWANYM NPC i to poprawnie... by tekstury mountów były widoczne... Owszem, do edycji klienta bardziej, ale zależy mi pilnie na tym pliku, więc tutaj więcej osób to zapewne zauważy. Być może ktoś zahaczy o ten temat, i będzie posiadał akurat ten pliczek spakowany poprawnie... nic do szczęścia innego mi nie potrzeba. Odnośnik do komentarza
bullett Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Odświeżam, wciąż potrzebuję spakowanego pliku npc z wszystkimi mountami. Daje limit plusów bądź minusów oraz dozgonną wdzięczność. Odnośnik do komentarza
bullett Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Odświeżam, wciąż potrzebuję spakowanego pliku npc z wszystkimi mountami. Daje limit plusów bądź minusów oraz dozgonną wdzięczność. Panowie... no nie gadajcie że nie macie ... Odnośnik do komentarza
G33K Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/261687-tut-wierzchowce-wszystkie-dzialajace/ Tu masz wszystko ładnie wytłumaczone, więc w czym problem ? http://www.mpcforum.pl/topic/193085-tutsprawny-paker-do-plikw-eix-i-epk-paker-do-mob-proto-i-item-proto/ A tutaj wszystkie potrzebne packery. Pozdrawiam G33K. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi