ZWIERZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Polecam oglądać w HD winosan 1 Odnośnik do komentarza
Medrodester Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Babka w hwangu z duchowego 1k hahahaha pro Ile Ty tam masz hp? Aha i jeszcze jedno. Ładnie to tak podpierdalać nick ZWIERZowi? Załamka totalna. Sygna by Tamis Tu był reklama Odnośnik do komentarza
KochamBlondynki Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nexusmt2 łatwy server ;x ale tez i fajny ;x Odnośnik do komentarza
ZWIERZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Babka w hwangu z duchowego 1k hahahaha pro Ile Ty tam masz hp? Aha i jeszcze jedno. Ładnie to tak podpierdalać nick ZWIERZowi? 29k i nie podpierdalam nikomu nicku. Spojrz na date zalozenia konta, wtedy ZWIERZ byl malo popularny... Nexusmt2 łatwy server ;x ale tez i fajny ;x No fajny jest a taki łatwy to on nie jest dopuki nie zakupisz ''dobrodziejstw'' ISu. Odnośnik do komentarza
ZacharPL Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak to możliwe że ty w Boga a ta wojowniczka w hwangu i przegrala? Odnośnik do komentarza
Kubus1337 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mental z mieczem 1h rządzi Odnośnik do komentarza
winosan Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 heh damskie dmg ;/ widac ze z botami walczone , to ze ma pro zbrojke to nie znaczy ze grac ktos umie pzdr , + za dodanie - Odnośnik do komentarza
ZWIERZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jak to możliwe że ty w Boga a ta wojowniczka w hwangu i przegrala? Umiesz grac to i w mnisiej wygrasz Odnośnik do komentarza
Solyzer. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 No no ;d fajnie + Odnośnik do komentarza
Mephisto1994 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 To nie jest czasem serwer hamachi? ? Bo gram na serwerze hamachi o takiej nazwie. Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o + Odnośnik do komentarza
Crushe Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hehe i co myślisz że pro ? ja z zasadzki wale po 30k a the best hit 150k , Pzdro Autsajder OFF :P COLLECT ONLY - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 ! Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra... Odnośnik do komentarza
ZWIERZ Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 hehe i co myślisz że pro ? ja z zasadzki wale po 30k a the best hit 150k , Pzdro Autsajder OFF :P A czy ja gdzieś napisałem że jestem pro? Ja ten filmik z nudów zrobiłem Odnośnik do komentarza
dddaad Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 laska w hwangu 1k duchowego żal dzieci is co nie umieją eq zrobić tylko kupic hahahahah Odnośnik do komentarza
adikkkk11 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Fajne nawet ;d Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika. Piszę poprawnie po Liczę na Odnośnik do komentarza
BenioMenio Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ladnie ale cos mi sie wydaje ze na SH popylasz, poniewaz troche za szybko jak na mentala bijesz i jeszcze na dodatek nie masz uzytej potki na speeda ale i tak łap + :P (Jezeli sie pomylilem i jestes czysty zwracam honor!) Odnośnik do komentarza
lordprzeor Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 29k i nie podpierdalam nikomu nicku. Spojrz na date zalozenia konta, wtedy ZWIERZ byl malo popularny... No fajny jest a taki łatwy to on nie jest dopuki nie zakupisz ''dobrodziejstw'' ISu. Server jest strasznie łatwy i nie potrzeba ''dobrodziejstw'' ISu... Mam tam ninje 105lv i sure 107, nie wydałem nic na IS a mialem max abs'u na all klase razem z 6,7 bonem. 26.09.09- 2 lata z MPC Forum Odnośnik do komentarza
Grzyb2p31 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 niela postac jaki jest bon max pz na tym privie? Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi