Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Problem Z Lv Koło Nicku..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem sobie zrobić lv koło nicku ale ja wsadziłem własne root i odpaliłem serwer to choć zaznaczyłem nazwe serwa i ch no ten status to chodź naciskałem ok to nic się nie działo nie chciało przejść do okna logowania za pomoc obsypie + lub jak kto woli - i 5 w profilu

Opublikowano

wejś np wklej inne root zedytuj bo własne czasami niedziała nawet z 2010 clienta jakiegoś niemieckiego bd działało na pewno tam to zadziała :D

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

Hmmm...

Nie jestem pewien aczkolwiek bodajze tak.

A jak nie to zrob swoje i nazwaserwera.epk / eix na wzor innego serwera + w index zmien z nie pamietam jak to sie nazywalo(ten pliczek jest prawie, ze na koncu i tam jest locale_us, np . i inne moze potem cos wykoluje )

Opublikowano

Wydaje mi się, że to tak jest jak z plikami pc i pc2, że nie przerabiane wzięte z czystego clienta i tak pewnych rzeczy nie zmodyfikują, tak więc wez z jakiegoś dobrego i sprawnego clienta root i z edytuj od nowa :)

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

moje ip to 5.119.221.32 bardzo bym prosił o zrobienie mi plików poleci dużo + i 5 w profilu oczywiście jak gdzies trzeba to dawac z koncowka 100