Sidneeyy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Znalezione na jakiejś zagranicznej stronce! za ew. niedogodności przepraszam. ZeroX v1.0 SS: SKAN DOWNLOAD Notes: Na Windows VISTA&Windows 7 uruchamiaj w trybie administratora. Unl-ammo Działa na Zombie mode. Został dodany Aim-Bot Radziu458, Schatzi i stomba 3 Zbieram plusiki Kliknij ten zielony znaczek po prawej ()! Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie pomoże ) GG: 778 46 40 Odnośnik do komentarza
Misiεk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie działa mi hack, na XP. :/ Żaden błąd nie wyskakuje więc... :/ created by duds. Daj Minusa Odnośnik do komentarza
anloko Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie dość ,że spamujesz nie działającymi hackami których nawet nie sprawdzisz to kłamiesz ...a w tmy hacku akurat są poważne wirusy ... I problem w tym ,że nawet injector się nie włącza ...Hack z lat 60 ? pozdro i kolejny - dla Ciebię . Pomogłem ? Daj + Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - . Odnośnik do komentarza
ownage64 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 haha pare ladnych trojanow itd no GZ hacka napewno ktos to sciagnie ;* mysle ze CLOSED! przez wielkie C! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi