HeterOdOg Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam załozyłem dziś serwer własny za pierwszym razem elegancko wszystko się zrobiło zalogowałem się itp dałem sobie GM pograłem ok 1h po czym zmuszony bylem wyłączyć na chwile serwer. Wyłączyłem go zgodnie z instrukcjami tzn ./stop>cancel>save>turn off. Po okolo 2h wróciłem do domu i chciałem sobie pograć, lecz przy włączaniu serwera komendą ./start wyskoczył mi błąd mianowicie connect: Network is unreachable mógłby mi ktoś pomoc? Co zrobić by to naprawić? Z góry dziekuje za pomoc. Oczywiście będą + oraz - i 5!! BŁAGAM POMOZCIE!! Support By Razor96 Strona o Razor96 Odnośnik do komentarza
Endymion Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie jest to problemem. Ja na swoim hamachi mogłem grać z tym komunikatem choć nie jestem pewien czy to napewno ten ;x Spróbuj się połączyć z grą. Powinno działac Odnośnik do komentarza
HeterOdOg Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 jak by działało nie robił bym tematu loguje sie passami podanymi w temacie jachuPL i nic jakiś błąd połączenia wyskakuje albo cos dokladnie nie wiem bo odapalam na chinolu ale przedtem dzialalo i wtedy komunikat był connect: connection timed out i nie wiem co jest zle teraz Support By Razor96 Strona o Razor96 Odnośnik do komentarza
henazari1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jakim sposobem...Po etc/rc.d netif tak zawsze pisze. Przy tym komunikacie serwer chodzi szybko... Nie wiem w czym problem Wpisz jeszcze raz ip w cofing. Odnośnik do komentarza
piotrek3179 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 A porty włączyłeś? Network is unrechable to normalny komunikat o włączeniu serwera po wpisaniu komendy /etc/rc.d/netif restart a bez tego wpisania jest Operation timed out. Włącz porty i będzie działać http://www.mpcforum.pl/topic/462392-nieznane-potwory-bossy-lochow-454647484950-i-potworki-lochu-13/ Odnośnik do komentarza
Kubus1337 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie wiem czym się martwisz, bo ten komunikat akurat nie znaczy nic złego, mi przy nim nawet szybciej się serwer uruchamia, niż przy connect:operation timed out Odnośnik do komentarza
mrkolles Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Przy tym komunikacie serwer noramlnie powinien dzialac Odnośnik do komentarza
NoFace Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ten komunikat oznacza, że serwer się szybko załącza! Włącz porty a w maszynie wpis tą komendę etc coś tam netif, i odpal ser, jak i bez tego nie działa to możliwe, że był błąd przy wyłączaniu, to postawienie serwera nowego czystego to max 2 min jak byś dalej nie mógł Powodzenia. PS. Sprawdź hamachi ! Odnośnik do komentarza
grzesiek12345 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja tak mam zawsze i serwer działa Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
MrWitcher Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 NoFace: odpal ser hahahaahah, dobre myslalem ze z krzesla spadne Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.