magik1996 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 nie działa mi combat arms nie mogę się zalogować a koledze się nawet nie paczkuje wilku44 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 przeczytaj regulamin... jest wiele możliwości że Ca Ci nie działa... powiedz czy się coś pokazuje, jak reaguje komputer, laptop czy stacjonarny, po prostu opisz problem to szybciej pomożemy. mój kuzyn własnie napieprza w CA więc ogólnie działa. Odnośnik do komentarza
Svardar Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ale jak to koledze się niepaczkuje? sprawdź wymagania gry i swojego komputera najlepiej podaj tu parametry Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tak jak mówią ponowie . Najlepiej pokaż nam twój problem na ss . Bo ciężko określić o co chodzi :/ pati13220 1 Odnośnik do komentarza
cazzo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja Tez mam Taki Problem Ze jak wpisuje ID I Haslo I daje Login to taki komunikat od Messenger pisze ze cos tam na website itd... i nie moge wejsc :/ Odnośnik do komentarza
SipTiziSm Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 OMG zaloguj się na http://combatarms.nexoneu.com i potwierdź nowy regulamin.Boszzz @Down No ja myślę.Wiem, że niektórzy mają kłopoty z angielskim Wolter334 i cazzo 2 Odnośnik do komentarza
cazzo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dzięki Ziomuś :P Odnośnik do komentarza
-PokerFace- Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobra Widać że temat można już zamknąć został wyjaśniony mi zwisa to czy dasz mi - czy + Odnośnik do komentarza
KAMKILE Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 On właśnie nie został wyjaśniony!!!! Kolega wyżej cazzo zapytał o inna sprawę. A dlaczego się nie paczkuje to jeszcze jest nie wyjaśnione. Sam nie wiem dlaczego ale proponuję pobrać od nowa Clienta z : http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Download/GameClient sygna by me Jeżeli pomogłem... KOPSNIJ Plusa Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ogólnie również miałem problem z patchem więc pobrałem nową instalę i problem ustąpił. Chyba że jesteś wytrwały i poczekać parę godzin aż się z updatuje . Ja np/ po 2 h zwątpiłem Odnośnik do komentarza
Bartek.B Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Najlepiej sciągnąć od nowa instalke , najlepiej sprawdź wszystko może ramu zamało , problemem upadte może byc osłona anty wirusa najlepiej powylanczaj wszystkie programy ktore potrzebują połączenia z internetem . POMOGŁEM DAJ - "Służę pomocą , nie na każde zawołanie " Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi