Degistive Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siema, jakie są wasze najlepsze postacie w anime Bleach. Macie dawać zdjęcia swoich najlepszych. Mój to : Kurosaki Ichigo Kappa. Odnośnik do komentarza
Blanco Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ;o Odnośnik do komentarza
DzikiWonrz<3 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 zawsze tu bede, czy tego chcecie czy nie hahaha Odnośnik do komentarza
Misiεk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Renji, Ichigo, Rukia. created by duds. Daj Minusa Odnośnik do komentarza
Degistive Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Renji jest spoko, rukia ma słabą moc ;p Ichigo jest najlepszy, i jeszcze teraz dojdzie mu new getsuga " Ostateczna Getsuga Tenshou" Wiem już jak wygląda. Kappa. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Byakuya Kuchiki, Yoruichi.. i chyba Rukia Odnośnik do komentarza
Facecheck Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Byakuya Kuchiki, Yoruichi.. i chyba Rukia Sorata, to jest temat z 2k11 Żeby nie było to moją ulubioną postacią w Bleach był Kurotsuchi. MAL(MyAnimeList): http://myanimelist.net/animelist/sebasku Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Oj tam nudziło mi się w nocy więc odpowiadałem Odnośnik do komentarza
Kaanashi Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Oj tam nudziło mi się w nocy więc odpowiadałem Z tego co wiem odpowiadanie na takie stare tematy jest nielegalne. Moje ulubione postacie: Ichimaru, Urahara, Zaraki kenpachi. Odnośnik do komentarza
TheMadMan9512 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Z tego co wiem odpowiadanie na takie stare tematy jest nielegalne. Moje ulubione postacie: Ichimaru, Urahara, Zaraki kenpachi. Nie ma nic o odkopywaniu tematów (może usunięto ten punkt?), w każdym razie jebłem jak przeczytałem "nielegalne". //ANTYWARN// Najlepsza postać - czyli, że ta która mi się najbardziej podobała, ta? Mhm.. To chyba będzie on! Odnośnik do komentarza
Kaanashi Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie ma nic o odkopywaniu tematów (może usunięto ten punkt?), w każdym razie jebłem jak przeczytałem "nielegalne". //ANTYWARN// Najlepsza postać - czyli, że ta która mi się najbardziej podobała, ta? Mhm.. To chyba będzie on! lubie uzywac slowa nielegalne w odpowiednim kontekscie bo brzmi zabawnie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Też je* jak to zobaczyłem "nielegalne" Zaraki - postać zdrowo powalona, haha W porównaniu do innych postaci tą akurat dobrze zapamiętałem Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Z tego co wiem odpowiadanie na takie stare tematy jest nielegalne. Moje ulubione postacie: Ichimaru, Urahara, Zaraki kenpachi. Kary za odkopywanie tematów zostały zniesione, więc można. Już były podobno tematy, osobiście Uleq, Zaraki, Grimmjow, Rudy oczywiście i Aizen póki nie zrobili z niego motylka Yoruichi i Kyoraku też niczego sobie, a i Byakuya. Odnośnik do komentarza
xeno4141 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Trochę taki stary temat ^.^. Ulquiorra, Byakuya, Zarakiś, Kyoraku. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ulquiorra, Kurosaki Ichigo, Nelliel ♥ Rukia też jest ok. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nel też jest fajna Odnośnik do komentarza
sekuron Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Moja ukochana :* Odnośnik do komentarza
iroxxx88 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ja uwielbiam Ichigo, a inne postacie to Byakuya, Rukia, Renji i Chad No, i oczywiście staruszek Zangetsu i Tensa Zangetsu <-- Pierwszy na liście najlepszych wyglądów Ichigo <-- Drugi z najlepszych wyglądów Ichigo ^.^ Odnośnik do komentarza
MojePoleOjBoze Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ichimaru. Jego mordka śniła mi sie po nocach... Idealny wyraz twarzy i charakter dla mnie *Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Brand. Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Kuchiki Byakuya Odnośnik do komentarza
Mariko Tsukasa Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ulquiorra Cifer, Zangetsu (nie ten dziadek, a hollow, bo jak wiemy hollow jest zangetsu) Odnośnik do komentarza
N7Reny Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Tier Harribel Sosuke Aizen w Final Form Ichigo z rozdziału w piekle "Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara" Odnośnik do komentarza
Zaciesz Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Byakuya, Ichigo i Hitsugaya (uwielbiam jego lodowe bankai) internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach Odnośnik do komentarza
chaterchater Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 zaraki Odnośnik do komentarza
Balvario Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 HOLLOW Ichigo, Ikkaku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.