Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy ktoś to już odkryłale zapewnie tak jest to błąd albo niebłąd w grze.Gdy następuje głosowanie na mapke gdzie jest wojna na snajperki albo na noże to we wcześniejszej mapce kupujemy se broń np m4 i gdy już zostanie wybrana mapka na noże lub snajperki to klikamy F2 i chodzimy po tej mapce z naszom brońom z wcześniejszej mapki;].to samo można zrobić z granatem kupujemy se granata przełancza nam się mapka klikamy F2 i biegamy po mapce z granatem i cieszymy się grą.Moje porady są takie jeśli została wybrana mapka na noże te we wcześniejszej mapce kupcie sobie tarcze z glockiem a gdy na snajperki to kupcie sobię tą najlepszom co nie trzeba czekać na przeładowywanie.Pozdrawiam dacjanek97. Sorry za błędy bo jest ich tu dość sporo ale musiałem szybko pisać bo zara mi się wyłączy laptop(wina przegrzania;/nie wiem co z tym zrobić;d)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki, przyda się. Łap plusa ^^

Pokój i bezpieczeństwo, bracia.

Działamy w mroku by służyć światłości. Jesteśmy Assassynami.

Nothing is true, Everything is permitted.

Requiescat in Pace

yuma30.png

Walnij delete.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mogłeś dać odpocząć laptopowi i napisać to później. Przetestowałem to i mi nie działa, nie wiem jak wam, może zależy to od serwera, a i tarcza nie działa na noże :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...