adikkkk11 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam otóż chciałem się spytać jak uruchomić ,,Gra Turismo 5" grę Piracką.Czekam na szybką odpowiedź. Kierownik ! 1 Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika. Piszę poprawnie po Liczę na Odnośnik do komentarza
cIRC Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 powinien byc jakis soft zeby mozna bylo grac w pirackie gry na ps3 jedynie tyle wiem. moze ktos jeszcze napisze cos pomocnego Odnośnik do komentarza
adikkkk11 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @UP na sofcie nie działa Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika. Piszę poprawnie po Liczę na Odnośnik do komentarza
Roue Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Masz przerobioną/zjailbreak'owaną konsolę? Odnośnik do komentarza
adikkkk11 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @UP tak Kierownik ! 1 Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika. Piszę poprawnie po Liczę na Odnośnik do komentarza
Bambos Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kup orginalke a nie się bawisz piratem... Przy okazji polecam tę grę. Dużo tras wyścigów Zajebiste samochody typu Bugatti Veyron którym właśnie jeżdżę ; d Odnośnik do komentarza
Roue Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kup orginalke a nie się bawisz piratem... Przy okazji polecam tę grę. Dużo tras wyścigów Zajebiste samochody typu Bugatti Veyron którym właśnie jeżdżę ; d Widzisz jakie jest pytanie? Jak wgrać piracką GT5, więc w taki sposób, mówiąc, że ma kupić oryginałkę mu nie pomożesz... Zresztą, jak już ma konsolę po Jailbreak'u to po co mu oryginał? @Autor Wydaje mi się, ze powinno Ci się odpalić menu od Jailbreak'a... Tak było w przypadku PS2, po nagraniu gry na Pen-Drive'a lub na dysk widzieliśmy ją w specjalnym menu Jailbreak'a... Pokombinuj, jestem pewien, że wrzucasz grę na jakiś przenośny dysk/pendrive'a, a potem jako obraz do odpalenia wybierasz ją właśnie w menu Jailbreak'a... Odnośnik do komentarza
barbarka Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam otóż chciałem się spytać jak uruchomić ,,Gra Turismo 5" grę Piracką.Czekam na szybką odpowiedź. Według mnie to głupota ;/ Po takim "Oszustwie" tracisz wszelkiego typu dodatki ;/ Takie jak Trofea, Aktualizacje, Znajomych, PSS i inne ;] Ale twój wybór ja się nie wtrącam ;] I nie pomogę ponieważ nie wiem jak ;] Kup orginalke a nie się bawisz piratem... Przy okazji polecam tę grę. Dużo tras wyścigów Zajebiste samochody typu Bugatti Veyron którym właśnie jeżdżę ; d Bugatti jest fajne na max tuningu ze slickiem miękkim do 22-23 poziomu a potem to gówno ;/ Potem musisz kupić ciekawą furkę(Polecam Corvetta z06 czy coś takiego w salonie jest najdroższa z seryjnych i zółta) robisz modyfikację wyścigową full tuning i jedziesz ;] A jaki masz poziom to może coś pomogę ? Odnośnik do komentarza
adikkkk11 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Proszę o zamknięcie tematu. Kierownik ! 1 Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika. Piszę poprawnie po Liczę na Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zamykam na życzenie autora. adikkkk11, lexox i Eftar 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi