Kubus1337 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam, dziś powiem Wam jak ustawić wyświetlanie trybu PK oraz rangi na ekranie, by nie wchodzić w okno Postać. 1. Rozpakowujemy root. 2. Otwieramy constinfo.py. 3. Szukamy w jednej z pierwszych linijek: PVPMODE_TEST_ENABLE = 0 I zmieniamy to na: PVPMODE_TEST_ENABLE = 1 Kiedy zmienimy tryb PK będzie nam się wyświetlało coś takiego: Lecz możemy to sobie zmienić W tym celu otwieramy game.py, które również znajduje się w root. Szukamy koło 607 linijki, może być troszkę niżej lub wyżej, zależy czy KaMeRMod, czy nie: if constInfo.PVPMODE_TEST_ENABLE: curPKMode = player.GetPKMode() alignment, grade = chr.testGetPKData() self.pkModeNameDict = { 0 : "PEACE", 1 : "REVENGE", 2 : "FREE", 3 : "PROTECT", } self.testPKMode.SetText("Current PK Mode : " + self.pkModeNameDict.get(curPKMode, "UNKNOWN")) self.testAlignment.SetText("Current Alignment : " + str(alignment) + " (" + locale.TITLE_NAME_LIST[grade] + ")") Potem zmieniamy według własnych upodobań, lub na: Current PK Mode - Aktualny Tryb PKCurrent Alignment - Aktualna RangaPEACE - PokójREVENGE - WrogiFREE - WolnyPROTECT - Ochronny Pozdrawiam, Kuba. EDIT: W załączniku gotowce do metina 2008! pliki.zip Odnośnik do komentarza
BooskiStudent Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 daj ssa jakiegoś Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i + Odnośnik do komentarza
Gość Vesth Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zrobilem to i mi nie dziala ;/ To jest do clienta z 2010 czy 2008 ? Odnośnik do komentarza
BooskiStudent Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 daj jeszcze najlepiej gotowe zedytowane pliki tylko do wklejenia i spakowania Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i + Odnośnik do komentarza
Kubus1337 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Do clienta 2008 : d Dam zaraz gotowce edit: juz w załącznikach Odnośnik do komentarza
Gość Vesth Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wtf a jak to wlaczyc w metku ? Bo spakowalem to itp wkleiłem do metka z 2008 r do pack i nie ma nic jak do gry wchodze . Odnośnik do komentarza
Kubus1337 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak to nie ma nic? Może zainstaluj kamermoda, a potem to tam spakuj bo ja z kamerem gram ; d Odnośnik do komentarza
Gość Vesth Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Omg ... Zrozum ... Spakowałem wkleiłem do kamermoda i nie dziala ... Wkleiłem tez do Normalnego Metina z 2008 r i nie dziala ... To sie jakos wlacza czy jak wchodzisz do gry to juz jest nad nickiem ? Odnośnik do komentarza
Tombstone! Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Patrzcie to PVPMODE_PROTECTED_LEVEL: 127 To wtedy zawsze będzie nam włączało ochronny. Nie wiem czy sie przyda :F P.S. Nie pakujcie tego root'a -,- Po prostu wklejcie te wszystkie pliki do folderu metina i usuńcie root z pack, będzie chodziło rozpakowane .. ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D Odnośnik do komentarza
Kubus1337 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @Tombstone! pomysłowe, nie wpadłbym na to To wyświetla się mnie więcej tam gdzie góra tabelki z tekstem po wpisaniu /b : d. Cały czas tam jest, nie trzeba tego włączać. Co do pakowania ja ofc. jade na rozpakowanym Zaraz wstawię SS. Odnośnik do komentarza
Gość Vesth Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ehh mi nie dziala ;/ robilem all rozdzielczość zmienialem i dalej nie dziala ;( Odnośnik do komentarza
Kubus1337 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 To nic nie poradzę : d Ja mam chyba odpowiednio zmodyfikowanego clienta żeby działało Zobaczymy może inni userzy się wypowiedzą na temat działania :x Odnośnik do komentarza
BooskiStudent Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ludzie działa to na cliencie 2010 metka ?? Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i + Odnośnik do komentarza
Kubus1337 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @BooskiStudent nie mam gdzie sprawdzić, ale z tego, co mówi Vesth, to nie. ;q Odnośnik do komentarza
Kubus1337 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 rifresz Odnośnik do komentarza
Kubus1337 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 riifresz : d mógłby ktoś się też wypowiedzieć Odnośnik do komentarza
norbox Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 dobra ja się wypowiem: na pewno się to przyda masz + i 2-gi + za duży ekran;d ogulnie może być ale to nie zbyt ładne ;p chociaż może dodam do swojego clienta Minecraft Odkrywca Wolfer:Lubie pieski:P Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek: Odnośnik do komentarza
Tenma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Działa na 2010. Universe kiedyś mi to dał, miał to dużo wcześniej Odnośnik do komentarza
Gość Vesth Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a ja dodam to ze to dziala jak sie zrobi chyba nowa postac bo mi juz dziala ale musialem nev postac zrobic ;] Odnośnik do komentarza
fast77 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Tutaj dowód że działa dla niedowiarków . Wystarczyło zamiast 0 wstawić 1...(oczywiście w root 2010rok) To jest coś podobnego do kordów. zamiast 0 wpisujesz 1 i gitara. Wystarczy english znać i masz wszystko czego zapragniesz w Metin2. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Grzyb2p31 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 fajne napewno sie przyda 1raz takie cos widze a lubie nowosci Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.