baroth Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że opisałem to w przejrzysty sposób http://www.youtube.com/watch?v=y3rEX1YbPdc Pozdrawiam, Baroth Odnośnik do komentarza
Tombstone! Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja miałem lepszy sposób ^ ^ W autoit napisałem program który w 5 sek kupuje całe eq ryb (50 szt) , otwiera i sprzedaje resztki (małże miałem po 2 stronie po 1 sztuce więc do nich doliczał) W 10 min było całe eq małży po 200. Jeszcze nowicjuszem byłem więc nie umiałem zrobić żeby lagi omijał i musiałem ciągle pilnować :F Ale jak skonczylem grać na CL to go usunąłem. ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D Odnośnik do komentarza
baroth Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie jestem programistą raczej lubię pokombinować ;D Mówisz, że w 10 min dwie strony plecaka w małżach? NICE!! Ile z tego pereł Dziś weszłem na server żeby sprawdzić jakie ceny.Biała perła nadal 50kk, więc pewnie zarabiałeś 20kkk w 10 min Odnośnik do komentarza
paciek1222 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Gdzie dokladnie jest ta rybaczka ? Bo jak wejde do Nian'a to tam jest ale jest po jednej rybce ... Powiedzcie jak dojsc Odnośnik do komentarza
Medrodester Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 No właśnie u niej i musisz mieć chyba 95lvl i jak klikasz na nią to wyskakuje okienko z miejscem do wpisania i tam wpisujesz board.candylognju.com <-- nie jestem pewny jeśli źle mówię proszę mnie poprawić, dawno nie grałem na cl Załamka totalna. Sygna by Tamis Tu był reklama Odnośnik do komentarza
KUrCZ4K Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 JA tez mam problem mam na candy 100lv i nie moge otworzyc tego sklepu tz otwiera sie te rybki po 1 szt HELP ! Odnośnik do komentarza
Grzyb2p31 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 fajny sposob nie widzialem o nim ;p Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
BrutalityPat Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 elo ludzie mam taka prosbe jako ze juz nie mozna robic kont na CandyLongju prosze was o oddanie zbednego konta dla mnie moze byc puste wiem ze to nie tu ale nie wiem gdzie to dac jak ktos bedzie na tyle hojny zeby dac to konto prosze o PW z passami http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv Odnośnik do komentarza
SevenKSG Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 niech ktoś mi wytłumaczy mam 96lvl i kamermoda otwieram tą handlare i tak nie ma tam tego okienka i nie ma rtyb po 50 tylko po 1 szt. Trzeba miec clienta i do clienta whrać Kamerka? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Uncle ™ Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 niech ktoś mi wytłumaczy mam 96lvl i kamermoda otwieram tą handlare i tak nie ma tam tego okienka i nie ma rtyb po 50 tylko po 1 szt. Trzeba miec clienta i do clienta whrać Kamerka? Jak grałem na modzie nie miałem takich problemów Odnośnik do komentarza
Shav Arth Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 hm. trzeba na proxy wejśc zeby sie zarejestrowac? Odnośnik do komentarza
SevenKSG Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 @Uncle ™ no widzisz a ja mam i nie wiem co zrobić :/ Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
StopNoob Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Teraz ten sklep z 50 rybami jest od 105 a nie 95. Dlatego nie dziwcie sie ze na 96 albo 100 lv nie macie po 50 ryb w tym sklepie. Odnośnik do komentarza
Uncle ™ Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Teraz ten sklep z 50 rybami jest od 105 a nie 95. Dlatego nie dziwcie sie ze na 96 albo 100 lv nie macie po 50 ryb w tym sklepie. Chyba się mylisz ; ]. Wejdzcie sobie przez kamer moda i będziecie mogli go sobie otworzyć, ja mam 91 lvl i normalnie go otwieram. Odnośnik do komentarza
SevenKSG Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Jezu ale jemu chodzi o to żeby było 50szt. a nie 1szt. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
SlaweQ Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Thx Jesteś pro Jeśli się spodobało daj + jeżeli nie, nie dawaj nic! Odnośnik do komentarza
oriczek14 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 heh dobre zbyt duża sygna RMCF1902 Odnośnik do komentarza
mamtogdzies3 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 no fajnie i tak ;-) + dzieki za sposob Minus ? Plus ? Mi to obojętnie ;-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.