niunies Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Czy są mooby na 90 lvl na Zszc czy tylko te na 92 obok Constantinopolu a pozniej 100 w samarkand? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody365 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 rocky 88 exp tam do 92 chyba ze masz kase na wybujane eq;)) ZSZC WATER: Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunies Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Gram full int spear mam sos spear na 90+5 i całkiem niezłe eq garm na 9dg i te mooby na 92 bija mnie po 4k bez Snow Shielda, lepiej założyć armor?Co mi to da ze wbije 92 na Rocky jak i tak te mooby na 92 będą prawie mnie biły za tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody365 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 polecam ci protka jesli chodzi o pvm a na pvp to garniaka ) zawsze z protka bedziesz miec ta wieksza defke ) btw na 92 z sos sperem +5 f int to na hitka z nuka powinny padac moj int bow 91 bije je na 3 skile bow +5 90 zadnego blue i nadodatek mag 0 ZSZC WATER: Xandir lv 91 5:1 Int Bow Cold Light Postac na sell pisac na pm lub gg 5865600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xZUEx Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @niunies Ja posiadam s/s i tez mam dosc dobry eq bo FB (Armor) i pesty leja mi po okolo 1k ze snowem. Najlepiej kup sobie armor pod pve, a na pvp tak jak kolega wyzej napisal ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunies Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mam takie jeszcze jedno pytanie czemu nie moge rozwalić itemów d10 na elementy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak123 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mozna niszczyc itemy tylko 1-9 dg; 10-11 dg niemozna poniewaz niewprowadzili tego do serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi