>.< Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Strona www.gametribe.com nie włącza mi się niby internet wszystko chodzi a ta tylko stronka nie włącza mi się Pomoże ktoś ? ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::Marecki::.. Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 mie też nie wchodzi, ładował z minute i: Przekroczono limit czasu połączenia Serwer www.gametribe.com zbyt długo nie odpowiada. * Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. * Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe. * Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. marek2555 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>.< Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 mie też nie wchodzi, ładował z minute i: Przekroczono limit czasu połączenia Serwer www.gametribe.com zbyt długo nie odpowiada. * Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. * Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe. * Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. Mam to samo i co nie pogramy sobie?? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimi998 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 (edytowane) fd Edytowane 2 Stycznia 2011 przez Lord Makin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>.< Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Sprawa zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi