MetalMan01 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam... Ostatnio z kolegami założyłem nowy clan... Kiedy lider utworzył clan koło niego pokazał się emblem clanowy taki jak na obrazku.... Sami zobaczcie... Dobra...Bardzo fajnie że jest znaczek... Ale tylko lider go miał... Niestety kiedy wyszedł z chanela (przeszliśmy na Vicotora [Elite]) stracił znaczek... Z tego wynika ze jest jakiś ciekawy bug na emblema clanowego ale nie wiem jak to się stało... Po prostu założył clan i emblem był dopóki nie przeszedł do innego chanela... Pozdrawiam. \m/MetalMan\m/ Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;]) Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Kiedyś na forum było coś podobnego . Np, odchodzisz jako leader z jednego clanu do drugiego, gdzie potem dostajesz admina, znaczek przechodzi aż do czasu twojego wylogowania się z CA. Odnośnik do komentarza
MetalMan01 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tylko że znaczek zniknął jak przeszedł na inny chanel... Po reloadzie to wiadomo że by zeszło Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;]) Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 to calkowicie normalne zawsze tak jest polaczek_xD 1 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Spotkałem się już z czymś takim nie raz. Np kiedyś grając zauważyłem jak pewien koleś biegał bez klanu a normalnie posiadał emblemat . Trochę było to dziwne ... Ale to po prostu jakiś lag lub bug . Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tak zawsze jest,zawsze pokazuje logo klanu przez chwile.Pokazuje to jakie logo jest dostepne Odnośnik do komentarza
MetalMan01 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ale on nie był w klanie w którym był emblem! Po prostu utworzył clan i było... Nikomu z mojej grupy tak się jeszcze nie zdarzyło przy tworzeniu... "Tak zawsze jest,zawsze pokazuje logo klanu przez chwile.Pokazuje to jakie logo jest dostepne " To nie była chiwila ani jedna gra... Dopuki nie wyszedł z chanela... Przecież napisałem.... Z chanela np. Z Brawo do Alpha Spotkałem się już z czymś takim nie raz. Np kiedyś grając zauważyłem jak pewien koleś biegał bez klanu a normalnie posiadał emblemat . Trochę było to dziwne ... Ale to po prostu jakiś lag lub bug . To nie był lag... Znam ten lag co o nim piszesz... Do tego wtedy widzisz pierwszy level i bez nazwy... Ale to co miał mój kolega to nie był zwykły lag... Każdy to widział (co grał z nim)... Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;]) Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ale on nie był w klanie w którym był emblem! Po prostu utworzył clan i było... Nikomu z mojej grupy tak się jeszcze nie zdarzyło przy tworzeniu... "Tak zawsze jest,zawsze pokazuje logo klanu przez chwile.Pokazuje to jakie logo jest dostepne " To nie była chiwila ani jedna gra... Dopuki nie wyszedł z chanela... Przecież napisałem.... Z chanela np. Z Brawo do Alpha Tak samo masz z EXP Passami . Masz ich 50 zagrałeś 10 meczy sprawdzasz a tutaj nadal 50 . Zmieniasz Channel i już widzisz iż jednak 10 już się zużyło a 40 zostało . Wszystko możliwe iż kolega zakładając klan tak jak już piszą panowie u góry miał wyświetlone logo lecz po zmienia kanału zniknęło . Ryszard z Clanu 1 Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 lol ale odwaliles z brawo na alpha ? To zmienil serwer !!!! nie channel channel to jak masz 1 ,2 , 3 itd jak zmieniasz serwer to czasem jak restart. Podobno jak sie odchodzi z clanu wystarczy zmienic serwer polaczek_xD 1 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 wystarczy re lognąć i znaczek zniknie .. ;o ... @up mi to nic nie daje , że serv zminie musze reloga dawać . created by me Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zmiana serwa działa jak relog - ładujesz nx bez wyłączania CA - możesz zmienic serwa albo na nowo włączyc instalke. Wyjaśnione, EOT (ML). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi