GarfieldPL Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siemka. Mam taki problem. Chciałem sobie dzisiaj zagrać w CA a tu nagle jakiś patcher wyskakuje. No dobra wszystko ładnie się ładuje gdy nagle dochodzi do tego : i tak jakby się to zawiesza. o co chodzi ? Dam + Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Pobierz na nowo CA z oficjalnej strony Nexona. Ściągnie ci się cała gra i nie będziesz musiał patchowac. Odnośnik do komentarza
migen Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 boze, po prostu laduje sie plik czy cos wiekszegom poczekaj, myslisz ze to sie zpatchuje w ciagu 3 minut i bedzie ciagle tak szybko ten pasek lecial? Cierpliwosci, nic sie nie zacielo. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ten plik najwięcej waży więc najdłużej się będzie pobierał . Nic na to nie poradzisz . Ale tak jak już powiedział Zavetti pobierz na nowo instalkę. Ponieważ ja miałem problem taki iż czekałem 2 h a patcher nadal stał w miejscu . Pobrałem instale i było wszystko lajt Dobra załatwione . Zamykam . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi