GarfieldPL Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siema, Mam taki pewnien problem. Od roku mam internet (jest dupny) nic nie moge zrobić i chciałbym go zmienić. Tylko pytanie na jaki? Odrazu mówie, że nie moge mieć Neostrady bo telefon z tp(antena). Vectra też odpada bo mieszkam we wsi i nie byłoby zasięgu. Jaki internet polecacie ? Ceny też jakieś nie duże (np. 100zł ) Dam plusy za odpowiedzi wtf ? 1 Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam a inni mieszkańcy z jakiego internetu korzystają ?? Popytaj może mają coś lepszego ja osobiście mam 6mb radiówkę i polecam ( również mieszkam na wsi ) GarfieldPL 1 Odnośnik do komentarza
DoraN Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 U Ciebię internet satelitarny najlepszy by był, ale to zbyt drogie. Ja właśnie przeprowadziłem się na wioske <facepalm> i byłem zmuszony wziąć radiówke 768 kb/s gdyż kochana neostrada nie ma możliwości technicznych ;] Musiałbyś zapytać się u siebie na wiosce jak radiówka, jaki dostawca sprawdzić opinie, jego pingi itd. GarfieldPL 1 Odnośnik do komentarza
XxXCyrusXxX Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja UPC ale wcześniej jak mieszkałem na wsi to miałem radiówke 512kb/s i powiem że nie była najgorsza "...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..." <----Mój kanał Tutaj nie klikaj !!! Daj Mi - [Tut]Jak pobierać z pełną prędkością Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 orange freedom , moj umpel ma na wsi i ma 1,3mb i dobrze chodzi, ale tez zalezy gdzie ta wioska czy blizej jakiegos miasta czy z 100km od najblizeszego miasta ;] GarfieldPL i [email protected]@[email protected]@T 2 Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 (edytowane) orange freedom , moj umpel ma na wsi i ma 1,3mb i dobrze chodzi, ale tez zalezy gdzie ta wioska czy blizej jakiegos miasta czy z 100km od najblizeszego miasta ;] Edit: PROSZE O USUNIECIE POSTA PONIEWAZ ZLAGOWAL SIE MOJ INTERNET! Edytowane 2 Stycznia 2011 przez [email protected] GarfieldPL i [email protected]@[email protected]@T 2 Odnośnik do komentarza
Majkel Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 W cyfrowym polsacie wprowadzili internet 4G , moze on by Ci pasowal GarfieldPL 1 Odnośnik do komentarza
GarfieldPL Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mieszkam tak 75km od Zamościa. Może zobacze orange, bo własnie byłem u kumpla i nawet dobry był. /edit Nie moge dać plusów, bo limit : \ Najwyżej jutro dam. Odnośnik do komentarza
Bambos Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 iPlus polecam : d tylko musisz mieć dobry zasięg GarfieldPL 1 Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 UPC Fiber Power 8MB/s świetny interent, też mam Fiber Power ale DL : 25MB/s | UL : 2MB/s GarfieldPL 1 Odnośnik do komentarza
DoraN Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 iPlus polecam : d tylko musisz mieć dobry zasięg Nie polecaj mu tego bo jeśli gra online to by miał kicki za ping GarfieldPL 1 Odnośnik do komentarza
GarfieldPL Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobra plusy rozdałem jakaś ciota was minusuje Hmm może wezme UPC widzę, że ceny ładne są. Ale zobaczymy zmieniam dopiero neta jak nowego kompa kupie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi