sysiek08 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam dziś pokaże wam jak zhackowac gre Przygoda na Pet Party: 1.Odpalamy gre Pet Party 2.Odpalamy Cheat Engine i wybieramy proces z grą 3.W Cheat Engine włączamy opcje SpeedHack i ustawiamy na 5.00 (lub więcej) 4.Włączamy gre Przygoda i gotowe. Dowody: To mój pierwszy temat więc prosze o wyrozumiałość Licze na +siki Jak było to przepraszam // Dodałem ss'y do spoilera. krycha1996 Kocham mpcforum.pl!!! Zbieram daj jednego To nic nie kosztuje a dla mnie to coś wielkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek500 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 wymyslilem to sam juz bardzo dawno tylko ze lepiej dawac na 50 ale za dobre chęci + :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcarnia Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 działa dam ci jutro plusa jak nie zapomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz1424 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 było już dawno ;D Mapa escape by me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natan19 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Było. Nawet dawno. JESTEM FAJNY ZBIERAM + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.