Aeon Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Miałem włączonego shopka, gdy włączyłem 2 metka z FB na obejściu wyskoczył komunikat HS , i natychmiast wylogowało shopa. Czy moge dostać bana na shopku? Odnośnik do komentarza
SIWeXu Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Oczywiście że ban... Hackshield wysłał już loga do administracji i w najbliższym czasie dostaniesz wiadomość na e-mail o zablokowaniu konta. Odnośnik do komentarza
Gericht Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Może pominą to z nadzieją że twoja postać będzie dalej sobie hasała po świecie metin2. Na poważnie - nie, był to może i krytyczny błąd, albo log systemu Hshielda. Ale prawdopodobnie będzie ban ;/ Odnośnik do komentarza
Aeon Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Po buffie V2 , mam nadzieje że nic niestanie się z główną postacia , Odnośnik do komentarza
stronka111 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 co wy tak wyskakujecie z tymi banami? Mi cały czas ten hackshield wyskakuje i jakoś nic jeszcze nie dostałem:) eh... Odnośnik do komentarza
Cupidyn Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Na sklep bana nie dostaniesz na pewno, ale nie uzywaj go 2-3dni zeby sie skonczyl okres obserwacji. KOCHAM MINECRAFTA Odnośnik do komentarza
Misiekantos253 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Aby zabezpieczyc sie na przyszlosc uzyj mojego blockera - link w podpisie Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
IdoruHoshi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Możliwe, że dostaniesz bana za powiązanie kont. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi