morfox Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam! Dziś zacząłem grać na servie Pandora MT2 ekspiło mi się dobrze do 70 lvla teraz biorę kilka spotów w red lesie i dostaje za to 0.05% Nie wiecie o co chodzi?? Odnośnik do komentarza
Gericht Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Gdybyś logicznie pomyślał to tam dosyć ciężko się doekspić w red lesie. Zrób eq i użyj któregoś z dmg hacków na privy - idź na v2. Exp będzie szedł jak szalony. Odnośnik do komentarza
BezLoginu Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tak ! Na 70 lvl musisz isc do v2 Temat chyba do zamkniecia ZBIERAM - Odnośnik do komentarza
morfox Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Już wcześniej próbowalem expic w v2 i to samo! Odnośnik do komentarza
Gericht Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zależy jaki spot bierzesz i ja nie mówię tutaj o v2 pająkach, tylko v2 atlantyda - dla twojej informacji. Jeżeli Ci taki biegnie, może jakiś hack ;o niedługo zrobimy że za każdy spot 99,99% Na poważnie, przeinstaluj 2008 i pandorę. A jeżeli masz clienta, to zainstaluj od nowa. Odnośnik do komentarza
Blanco Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 zaloz p.expa... Odnośnik do komentarza
IdoruHoshi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Możliwe, że coś z ratami jest. Albo idź tak jak kolega Ci napisał - atlantyda. zamykam. Odnośnik do komentarza
x070x Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Metin2 -> Metin 2 - Serwery Prywatne" do: "MMORPG -> Metin2 -> Archiwum". Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.