InteR ;) Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Kilka słów... Grając na Prywatnym serwerze Metin2 X-World. Pewna osoba powiedziała mi jak grać w Atlantydzie v2. Jak grać Idziemy do Atlantydy (przez Doline Orkow). Idziemy do Atlantydy v2 Prosta droga: Zdejmujemy zbroję (zaufajcie mi ) I zabijamy moby :rolleyes: Dlaczego bez zbroji? Gramy bez zbroji, ponieważ im mniej mamy obrony (defa) tym mniej moby nam zabierają PŻ. Zabierają nam mniej dmg, bo uderzają przeszywką. Pozdrawiam, InteR Odnośnik do komentarza
Misiεk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No to jak bez zbroi, to dobrze mieć bony na hp i regeneracje PŻ. created by duds. Daj Minusa Odnośnik do komentarza
XxXCyrusXxX Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie lepjej mieć kamer moda i się teleportować ? A co do v2 oni biją 100% na kryta ? czuli cały czas krytami ? A co do krytów kryt działa na zasadzie że podwaja nasze dmg x2 a przeszywka działa w sposób ominięcia naszej obrony więc chyba ci o przeszywke chodziło... <_< "...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..." <----Mój kanał Tutaj nie klikaj !!! Daj Mi - [Tut]Jak pobierać z pełną prędkością Odnośnik do komentarza
InteR ;) Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Poprawię zaraz na przeszywke. Odnośnik do komentarza
QpaXW Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 oto pełna wersja mapy. Dzięki za docenienie mojej pracy Chce dodać ze mapa nie przydaje się tylko na metin2 x-world ale również na wszystkich serwerach prywatnych jaki na globalu Link do postu na forum metin 2 x-world Zachęcam do gry Odnośnik do komentarza
Danielitos Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 tak ale mapę można znaleźć na oficjalnej wikipedii metin2.pl LEAGUE OF LEGENDS EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER EU West: xspellmasterx 30lv off Aktualnie stawiam serwer mc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.