Upik Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siema wlasnie mojemu koledze wlamano mu sie na konto Co ma teraz zrobic nie zna juz hasel bo mu ktos zmienil nikomu nie podawal passow.... pomozcie Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD Odnośnik do komentarza
TopOwnage Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jesli nie zna email-a hasla to dupa... Juz powodzenia z nowym kontem. Wakacje . Nie dla wszystkiech. :angry: Odnośnik do komentarza
~NoToSruu Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siema to ja zostalem okradziony mam e-mail i wszystko tylko ze moje konto na poczcie jest zablokowane nie wiem czemu Odnośnik do komentarza
paradiseeeee Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siema to ja zostalem okradziony mam e-mail i wszystko tylko ze moje konto na poczcie jest zablokowane nie wiem czemu z jakiej paki wpieprzyles sie komus do tematu z wlasnym problemem ?? <_< Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 z jakiej paki wpieprzyles sie komus do tematu z wlasnym problemem ?? <_< on pisał o nim .. rozumiesz . Oni są przyjaciółmi .. rozumiesz ? ... bo ja nie bo Notosruu zrobił swój temat a o to samo chodzi .. ? . created by me Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Piszesz do supportu nexona z prośbą o zmiane hasła, podajesz nick, email, imie, nazwisko, date urodzenia, sekretne pytanie i odp. Nie znasz choc 1 wczesniej wymienionej rzeczy, nowego hasła nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza
~NoToSruu Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zavetti ale mam od myslnikow napiszac ?? Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zavetti ale mam od myslnikow napiszac ?? Byle jak. Może byc w lini, w akapitach, od kropek, myślników, czego kolwiek. Najbardziej Nexona interesuje treśc. Odnośnik do komentarza
MetalMan01 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tak wracając do początku tematu.... Nie możliwe że ktoś od tak włamał się... Musiał znać pasy.... W jaki sposób? Jest wiele sposobów... Np.: -Kiedyś ktoś na megafonie napisał "free nx!!! come in 50nx.tk(<<to jest ta stronka )", Myślę że każdy wie że jak jest końcówka ".tk" jast to strona turecka zrobiona na szybko...I na 100% jest tam key loader który zapisuje pasy... Wtedy tracisz konto, przez kradzież... Nie muszą to być nx... Mógł ktoś napisać "To ranking w ca i wpisz tam pasy to ci wyskoczy któryjesteś"...Itp... -Mógł to byc jakiś hack który działa lub nie i może tam być ten key loader.... Oczywiście są jeszcze mniej prawdopodobne sposoby typu..: -Podglądnąć jak pisze pasy... -Powiedzieć pasy...(ja czasami mówię jak z kimś rozmawiam przez ts/skype jak pisze ale zawsze sie hamuje xDD) -Itp. dodo2111 1 Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;]) Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nic innego nie zostało wam jak pisać do NEXON-a . Oczywiście potrzebne są wszystkie dane . Polecam w trybie natychmiastowym (jeżeli grał tylko u siebie i nie podawał nikomu pasów) zrobić dobrego skana systemu . Tylko nie avastem.Czymś naprawdę dobrym . Takich programów jest masa na necie Np Ja mam Avirkę i znajduje mi każdy syf . Jestem z niej bardzo zadowolony ;] Odnośnik do komentarza
MetalMan01 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Polecam AVG... Jeżeli jest skaner wirtualny AVG najczęściej coś znajdzie. Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;]) Odnośnik do komentarza
olek222 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a ja natomiast polecam spybot search & destroy - najlepszy wg. mnie antywirus ;> co do tematu, pewnie keylogger ;> replite13 1 Odnośnik do komentarza
-PokerFace- Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a ja natomiast polecam spybot search & destroy - najlepszy wg. mnie antywirus ;> co do tematu, pewnie keylogger ;> tak ja też ten program polecam wykrywa mi świetnie keyloggery i inne virusy mi zwisa to czy dasz mi - czy + Odnośnik do komentarza
Upik Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 dobra to on tak zrobi . Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 A kidy znowu śpią ... Żadnego raportu,0 wkładu własnego... Topic nadal on ... Kolega 5% topic off Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi