karmelOfredy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 [bot]Farmbot by AllesVergeben Funktionen: -Relogger -Fertigkeiten () -Wiederaufsteher -Pickupper -Mit Moblock -Ohne Moblock (Beta!) -Antworter -Autopotter (Thanks to °Remus°!) -Speichern -Hotkeys Gebrauchsanleitung: -Metin2 im Fenstermodus, 800x600, 16bpp öffnen (Am besten Fenster nicht verschieben, noch nicht getestet) -Einloggen -Inventar schließen -Map schließen -Ihr müsst im Spiel in "Spieloptionen", falls ihr "Ohne Moblock" habt, auf Name : Immer klicken[/b] -Fertigkeiten usw. wie gewünscht einstellen -Im Bot alles einstellen -eventuell speichern -Start klicken -Ins spiel wechseln -> Der Bot fägt nach ein paar Sekunden automatisch an Sonstiges: -Größe: 389kb -Kein Virus -Über Bugmeldungen und Feedbacks freue ich mich -Multihack 3.90 für Moblock in rar eingebunden -64-Bit Version mit eingebunden OBRAZEK <<--- KLIK ! Klik Teraz bym prosił was o instrukcje jak do ustawić żeby expił poprawnie (oczywiście po polsku instrukcje).. ZoOkibyHamachi 1 [sprzedam] Yangi Na Każdym Serwie ! Zbieram MINUSY ! Odnośnik do komentarza
ICCE Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 pobieram oby działało Odnośnik do komentarza
1macio1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 zara sprawdze i dam znac wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - Odnośnik do komentarza
karmelOfredy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No sprawdzajcie, wczoraj włączyłem bota ale niemogłem go ustawić pobrawnie;/ [sprzedam] Yangi Na Każdym Serwie ! Zbieram MINUSY ! Odnośnik do komentarza
wybacze Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 gdzie jest skan?? Odnośnik do komentarza
ICCE Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/83333-downfarmbotexpbot-by-allesvergeben/ było raczej teraz nie działa ale sprawdzę potem Odnośnik do komentarza
karmelOfredy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @w lesie... Nie będę wrzucać skana bo to jest z elitepvpers.de.. Chyba że modek chcę... http://www.mpcforum....-allesvergeben/ było raczej teraz nie działa ale sprawdzę potem No tak tylko to co ty dałeś to jest wersja 1.4, a to co ja pokazałem to jest 1.8. [sprzedam] Yangi Na Każdym Serwie ! Zbieram MINUSY ! Odnośnik do komentarza
ICCE Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 a mógłbyś wrzucić link z elitepvpers.de z tym botem> Odnośnik do komentarza
JestemHackiem Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Kurwa tera na privach aby , i to ledwo ... Nie działa od dawna... CLOSE za duża sygnatura Odnośnik do komentarza
1macio1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 tylko privy na plu nie dziala wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - Odnośnik do komentarza
MrBoomGood Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja spolszczyłem to co napisałeś po niemiecku prosze: W hotelu: -Relogger Umiejętności () Re-pozostającego Pick-Górna -Z Moblock -Bez Moblock (BETA!) Odpowiedzi Potter samochodów (Dzięki Remus do ° °!) Wspomnienia Hotkeys Instrukcje: Metin2-w trybie okienkowym, 800x600, 16bpp otwarty (Najlepiej jest, aby nie przenieść okno, jeszcze nie testowałem) -Log W pobliżu magazynu Mapa Zamknij -Masz do gry w "Opcje gry ", jeśli "Bez Moblock" mieć, Imię i nazwisko: Zawsze najpierw kliknij [/ B] Zestawu umiejętności, itp. zgodnie z potrzebami We wszystkich set-Bot -Być może zapisać Kliknij przycisk Start Przenieś w gry -> bot Fägt automatycznie po kilku sekundach Inne: Rozmiar: 389KB No-Virus -O raporty o błędach i opinie mogę się doczekać Multi-Hack 3.90 za Moblock udział w rar 64-bitowa wersja ze zintegrowanym JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5... Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły... Odnośnik do komentarza
JestemHackiem Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja spolszczyłem to co napisałeś po niemiecku prosze: W hotelu: -Relogger Umiejętności () Re-pozostającego Pick-Górna -Z Moblock -Bez Moblock (BETA!) Odpowiedzi Potter samochodów (Dzięki Remus do ° °!) Wspomnienia Hotkeys Instrukcje: Metin2-w trybie okienkowym, 800x600, 16bpp otwarty (Najlepiej jest, aby nie przenieść okno, jeszcze nie testowałem) -Log W pobliżu magazynu Mapa Zamknij -Masz do gry w "Opcje gry ", jeśli "Bez Moblock" mieć, Imię i nazwisko: Zawsze najpierw kliknij [/ B] Zestawu umiejętności, itp. zgodnie z potrzebami We wszystkich set-Bot -Być może zapisać Kliknij przycisk Start Przenieś w gry -> bot Fägt automatycznie po kilku sekundach Inne: Rozmiar: 389KB No-Virus -O raporty o błędach i opinie mogę się doczekać Multi-Hack 3.90 za Moblock udział w rar 64-bitowa wersja ze zintegrowanym Translator ... xerset 1 za duża sygnatura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi