Rodimop Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siemka ! Za cholerę nie wychodzi mi taki fryz jak ma Synyster Gates ;] Jak to zrobić? Don't feed trolls ;] Odnośnik do komentarza
Sheezerek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Idź do fryzjera to Ci zrobią proste Odnośnik do komentarza
Rodimop Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dzisiaj nieczynne ;P A ja muszę mieć od razu Powiem tak: Włosy mam takie jak trzeba tylko nie wiem jak to postawić :P Don't feed trolls ;] Odnośnik do komentarza
DzikiWonrz<3 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 wloz leb do pralki zawsze tu bede, czy tego chcecie czy nie hahaha Odnośnik do komentarza
NoFace Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 A na co chcesz postawić te włosy ? Odnośnik do komentarza
Rodimop Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 A na co chcesz postawić te włosy ? Wydaje mi się, że lakier wystarczy, ale nie wiem dokładnie. Don't feed trolls ;] Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @Dziki mistrzowska odpowiedź Rodimop użyj lakieru do włosów / gumy : ) może pomoże :P Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Grzebień i żel, trochę pedalska ta fryzura. Odnośnik do komentarza
DzikiWonrz<3 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 albo wez eee zmocz wlosy a potem suszarka je wysusz tak zeby ci sterczaly zawsze tu bede, czy tego chcecie czy nie hahaha Odnośnik do komentarza
Degistive Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Rodimop, to nic trudnego. Potrzebujesz : 1. Gumy albo żelu ( Mocnego Dobrego). 2. Pianki do włosów. 3. Grzebienia z cieniutkimi paseczkami, i jeden z grubymi. 4. Prostownice do włosów. Teraz tak : Prostujesz delikatnie włosy żeby tylko końcówki były proste. Nakładasz troszeczkę pianki do włosów, ale odrobinkę, i rozprowadzasz po włosach. Potem delikatnie prostujesz włosy (Powinny stać się troszkę twardsze.) Teraz : Idziesz do lustra i nakładasz gumę, nie za dużo. Układasz rękoma, taką fryzurę jak chcesz. Z tyłu nakładasz trochę żelu i czeszesz leciutko, (Najpierw musi trochę stwardnieć) Na koniec, układasz fryzurę grzebieniem z grubymi paseczkami. Za pierwszym razem może Ci nie wyjść, ale ja tak robię. @edit Zapomniałem dodać, potem ciągniesz lekko palcami, jak chcesz mieć takie odstające jak on ma. Kappa. Odnośnik do komentarza
NoFace Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja bym umył, trochę podsuszył, ale, żeby były jeszcze wilgotne trochę wtedy potraktował to mocnym żelem, wysuszyć do końca i lakier na to Może być guma arabska to mocniejsze jest Odnośnik do komentarza
Degistive Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @up Dobry pomysł chociaż nigdy go nie używałem, zawsze robię swoim sposobem Rodi jak masz te składniki to powinno Ci wyjść. Kappa. Odnośnik do komentarza
Rodimop Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Rodimop, to nic trudnego. Potrzebujesz : 1. Gumy albo żelu ( Mocnego Dobrego). 2. Pianki do włosów. 3. Grzebienia z cieniutkimi paseczkami, i jeden z grubymi. 4. Prostownice do włosów. Teraz tak : Prostujesz delikatnie włosy żeby tylko końcówki były proste. Nakładasz troszeczkę pianki do włosów, ale odrobinkę, i rozprowadzasz po włosach. Potem delikatnie prostujesz włosy (Powinny stać się troszkę twardsze.) Teraz : Idziesz do lustra i nakładasz gumę, nie za dużo. Układasz rękoma, taką fryzurę jak chcesz. Z tyłu nakładasz trochę żelu i czeszesz leciutko, (Najpierw musi trochę stwardnieć) Na koniec, układasz fryzurę grzebieniem z grubymi paseczkami. Za pierwszym razem może Ci nie wyjść, ale ja tak robię. @edit Zapomniałem dodać, potem ciągniesz lekko palcami, jak chcesz mieć takie odstające jak on ma. o.0 Hardkor ! Nie wiem czy mam prostownicę, ale i tak mam proste włosy ;P Postaram się jakoś to załatwić Don't feed trolls ;] Odnośnik do komentarza
Degistive Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Trochę ciężko Ci opisałem ;pp Jak robisz to pierwszy raz to może Ci jakiś zakalec wyjść Prostownica Ci rozgrzewa włosy, i to bardzo pomaga. Jakiej długości masz włosy, a raczej do kąt ?? Kappa. Odnośnik do komentarza
Rodimop Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Trochę ciężko Ci opisałem ;pp Jak robisz to pierwszy raz to może Ci jakiś zakalec wyjść Prostownica Ci rozgrzewa włosy, i to bardzo pomaga. Jakiej długości masz włosy, a raczej do kąt ?? Teraz wyglądam tak Brzyydal :P .. Don't feed trolls ;] Odnośnik do komentarza
Degistive Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Rodi to jeszcze nie poczekaj z pół do roku, nie dasz rady z takich zrobić. Masz za krótkie włosy. Napisz do mnie na gg to Ci powiem dobry termin Kappa. Odnośnik do komentarza
UKI_^^ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tyyy masz czerwone oczy No próbuj jakoś tak już prawie heh Odnośnik do komentarza
arko Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Demonie opuść ciało tego chłopaka(Lepszego krzyża nie znalazłem) Odnośnik do komentarza
Ventos Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 patrz jakie on ma włosy, a jakie Ty. chodzi mi tutaj o długość. @ps, on expi oczami na tym zdjęciu. LOL @down możliwe, że jeszcze najebany jestem. Odnośnik do komentarza
Rodimop Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dużo krótsze nie są :P Don't feed trolls ;] Odnośnik do komentarza
Kunus999 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 wolverine Odnośnik do komentarza
Degistive Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ale jednak są krótsze jeszcze musisz poczekać trochę. Kappa. Odnośnik do komentarza
Wrrr Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ej tobie nie pasuję ta fryzura bo masz twarz zbyt dziecinną... Ja ci radze tak weź te włosy postaw sobie tylko z przodu grzywkę i trochę z tylu a boki przytnij maszynką i wycieniuj... Lub coś takiego wtedy nie będziesz musiał nic ścinać wielce... Odnośnik do komentarza
Szymchel Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja tam widze różnice dobrych kilku (kilkunastu) centymetrów. Poczekaj z 2 miesiace będziesz mógł być taką pizdeczką jak on Odnośnik do komentarza
Rodimop Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dobra :P Poradzę sobie ;] THX za rady ;p Don't feed trolls ;] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.