Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Taki Fryz? :D

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Dziki

mistrzowska odpowiedź :D^^

Rodimop użyj lakieru do włosów / gumy : ) może pomoże :P

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Rodimop, to nic trudnego. Potrzebujesz :

1. Gumy albo żelu ( Mocnego Dobrego).

2. Pianki do włosów.

3. Grzebienia z cieniutkimi paseczkami, i jeden z grubymi.

4. Prostownice do włosów.

Teraz tak : Prostujesz delikatnie włosy żeby tylko końcówki były proste. Nakładasz troszeczkę pianki do włosów, ale odrobinkę, i rozprowadzasz po włosach. Potem delikatnie prostujesz włosy (Powinny stać się troszkę twardsze.)

Teraz : Idziesz do lustra i nakładasz gumę, nie za dużo. Układasz rękoma, taką fryzurę jak chcesz. Z tyłu nakładasz trochę żelu i czeszesz leciutko, (Najpierw musi trochę stwardnieć)

Na koniec, układasz fryzurę grzebieniem z grubymi paseczkami.

Za pierwszym razem może Ci nie wyjść, ale ja tak robię.

@edit Zapomniałem dodać, potem ciągniesz lekko palcami, jak chcesz mieć takie odstające jak on ma.

Kappa.

Opublikowano

ja bym umył, trochę podsuszył, ale, żeby były jeszcze wilgotne trochę wtedy potraktował to mocnym żelem, wysuszyć do końca i lakier na to :) Może być guma arabska to mocniejsze jest xD

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

@up Dobry pomysł chociaż nigdy go nie używałem, zawsze robię swoim sposobem :) Rodi jak masz te składniki to powinno Ci wyjść.

Kappa.

Opublikowano

Rodimop, to nic trudnego. Potrzebujesz :

1. Gumy albo żelu ( Mocnego Dobrego).

2. Pianki do włosów.

3. Grzebienia z cieniutkimi paseczkami, i jeden z grubymi.

4. Prostownice do włosów.

Teraz tak : Prostujesz delikatnie włosy żeby tylko końcówki były proste. Nakładasz troszeczkę pianki do włosów, ale odrobinkę, i rozprowadzasz po włosach. Potem delikatnie prostujesz włosy (Powinny stać się troszkę twardsze.)

Teraz : Idziesz do lustra i nakładasz gumę, nie za dużo. Układasz rękoma, taką fryzurę jak chcesz. Z tyłu nakładasz trochę żelu i czeszesz leciutko, (Najpierw musi trochę stwardnieć)

Na koniec, układasz fryzurę grzebieniem z grubymi paseczkami.

Za pierwszym razem może Ci nie wyjść, ale ja tak robię.

@edit Zapomniałem dodać, potem ciągniesz lekko palcami, jak chcesz mieć takie odstające jak on ma.

o.0 Hardkor !

Nie wiem czy mam prostownicę, ale i tak mam proste włosy ;P Postaram się jakoś to załatwić :D

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Trochę ciężko Ci opisałem ;pp Jak robisz to pierwszy raz to może Ci jakiś zakalec wyjść :) Prostownica Ci rozgrzewa włosy, i to bardzo pomaga. Jakiej długości masz włosy, a raczej do kąt ??

Kappa.

Opublikowano

Trochę ciężko Ci opisałem ;pp Jak robisz to pierwszy raz to może Ci jakiś zakalec wyjść :) Prostownica Ci rozgrzewa włosy, i to bardzo pomaga. Jakiej długości masz włosy, a raczej do kąt ??

Teraz wyglądam tak :D

Brzyydal :P

..

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Rodi to jeszcze nie poczekaj z pół do roku, nie dasz rady z takich zrobić. Masz za krótkie włosy. Napisz do mnie na gg to Ci powiem dobry termin :)

Kappa.

Opublikowano

patrz jakie on ma włosy, a jakie Ty.

chodzi mi tutaj o długość.

@ps, on expi oczami na tym zdjęciu. LOL

@down

możliwe, że jeszcze najebany jestem.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ej tobie nie pasuję ta fryzura bo masz twarz zbyt dziecinną...

Ja ci radze tak weź te włosy postaw sobie tylko z przodu grzywkę i trochę z tylu a boki przytnij maszynką i wycieniuj...

Lub coś takiego wtedy nie będziesz musiał nic ścinać wielce...

71811768.jpg

76561198090890807.png

Opublikowano

Ja tam widze różnice dobrych kilku (kilkunastu) centymetrów.

Poczekaj z 2 miesiace będziesz mógł być taką pizdeczką jak on

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...