Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtyczka Adobe Flash Uległa Awarii

qps666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak gram w DarkOrbita (taka gra przeglądarkowa) to wyrzuca mi właśnie taki błąd. Mam WinXp Sp3. Robiłem już reinstal tej wtyczki, nowy profil w FF i zainstalowałem Chroma. Nic nie pomogło, nadal po chwili grania się sypie. Z góry dzięki za pomoc.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Mam podobny problem nieraz tak mi się pokazuje jak jakiś filmik oglądam ale jak odświeżę stronę to już działa :)

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Nikt z was nie miał takiego problemu? Zmieniałem już czas wyłączania tej wtyczki czy jakoś tak w about:config, ale nic nie dało. Zmiana priorytetu w procesach może coś dać? Jaki proces mam zmienić? Wyskakuje ten błąd w ciągu minuty.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

ja to mialem ale zmienilem przegladarke z MF na opere i juz jest git

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ściągnij:

http://www.dobreprogramy.pl/Odkurzacz,Program,Windows,12322.html

Przeczyść kompa wszystkimi modułami, zainstaluj najnowszą Mozille Firefox, zainstaluj wtyczkę i wtedy spróbuj.

Opublikowano

ja to mialem ale zmienilem przegladarke z MF na opere i juz jest git

Pisałem że na Chromie jest to samo.

Przeskanowałem i naprawiłem wszystko Odkurzaczem i CCleanerem, ale nic nie pomogło.

Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Zmiana priorytetu nic nie dała, tak jak reinstal wtyczki, reinstal przeglądarki, zmiana profilu i zmiana przeglądarki.

Może to przez Winde albo brak łatki/sterownika? Wie ktoś jak sprawdzić czy się wszystko zgadza?

Dodam że jestem świeżo po formacie, przed tym mi się to tak nie sypało.Aha, wtyczka się wysypuje chyba jak coś klikam/naciskam guziki na klawiaturze.

Dowiedziałem się chyba, że wina nie jest od przeglądarki, a tylko i wyłącznie od tej wtyczki. Miałem włączoną Operę i FF, siadła wtyczka na obu przeglądarkach naraz. Naprawdę nikt nie wie co robić? -.-

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Ja gdy miałem taki błąd to odinstalowałem Adobe Flash Playera i Shockvave Playera, usunąłem wpisy z rejestru i przeinstalowałem. Skoro Chrome, FF i Opera dały ciała to może IE?

Opublikowano

Tez tak czasem mam jak mi sie system przeciazy... Ale jak wylaczam przegladarke to pomaga a jezeli wylaczenie przegladarki nie pomoga to wtedy restart komputera i jest okey i zadnej awarii nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...