marek1231 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam all szukam sposoby, żeby szybko zarobić kasę na eq na elitemt2. Okradli mnie i muszę mieć yangi na eq. proszę o propozucje Odnośnik do komentarza
x070x Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Który masz lvl? Bij metiny , rozwalaj bossy , chodz na eventy . Expij w red lesie albo v1/v2 atlantydy tam dropi dużo kasy. Przenoszę Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza
inneska Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Sposób, na który trzeba poświęcić, trochę czasu.. Zrób mentalaa 68-71 lvl, silne P. , i idź do V2. Dropniesz trochę, sztabek.. Kupisz boga+9, z kd def+5 ( z 110kk max. ) RIb, jakaś tarcza na 61.. Siedzisz z 5h w v2, wychodzisz z ponad 1kkk+. Osobiścię, grałam tam, i tak zarabiałam. Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World. http://www.mpcforum.pl/topic/264127-dyskusjacelestial-world/page__gopid__1815055#entry1815055 Aktualnie: Lvl: ?? Klasa: ?? Królestwo: ??? Server: ??? Nick: ??? Zbieram , więc jak pomogłam.. Postaw go. ; ) Odnośnik do komentarza
x070x Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Metin2 -> Metin 2 - Serwery Prywatne" do: "MMORPG -> Metin2 -> Archiwum". Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.