Brzydal007 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dlaczego nazwy miesięcy są po angielsku ? Przecież to polskie forum i powinny być po polsku czasami jak widzę jakiś temat to muszę wchodzić na tłumacza bo nie wiem czy nie odkopie go ... Odnośnik do komentarza
D&G Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ew. Do szkoły i naucz się podstaw j. angielskiego. Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie przesadzajmy. Tego się uczy każdy w podstawówce To tylko 12 prostych nazw. January, February, March, April, May, June, July, August, Spetember, October, November, December Zapisz je sobie, są po kolei. Historia stworzenia Mańka 27.08.2009 Moderator War Rock 08.01.2011 Global Moderator 03.05.2012 Administrator Now Elita Odnośnik do komentarza
lesnydziad Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jeśli nie pamiętasz/nie umiesz nazw miesięcy to podaje ci je wszystkie January Styczeń February Luty March Marzec April Kwiecień May Maj June Czerwiec July Lipiec August Sierpień September Wrzesień October Październik November Listopad December Grudzień Nazwy po angielsku mi nie przeszkadzają, jestem na NIE. Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi