mariusz12123123 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam chce wybrać hasło no i musze sobie wymyśleć konto subpassword te cyfry wymieniam 4 cyfry różne i nic nie da się pisze że coś jest nie zgode a to 1 moje konto i 1 raz zrobione.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak wbijasz do gry, i logujesz się do wyboru postaci, to klikasz create subpassword, i wpisujesz jakie chcesz np: 25122512 na przykład. Potem zapisujesz, i już koniec problemu. Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz12123123 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 nie działa pisze tak Input numbers do not match witch sub password próboje różne nawet takie jak ty podałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Po kliknięciu w otwartą kłódkę wyskoczy Ci okienko do wpisania kodu. Uwaga: wpisując pierwszy raz hasło, ono będzie zapamiętane i będzie potrzebne do ponownego zamknięcia kłódki jak i otwarcia. Pewnie wpisałeś już hasło jakieś, albo załóż całkiem nowe konto, co Ci zależy, i tak masz pierwszy level. @edit Czemu nie pisałeś w starym temacie ? @edit 2 Dam Ci stronę z poradnikiem na pw. Tam będziesz mieć odpowiedź. @edit 3 Dałem Ci stronę na pw tam masz odpowiedź ! Nie przekazuj jej. @edit 4 Nie ma sprawy, jak masz jakiś problem, to pisz pw. Nie ma co robić new tematów. Zawszę staram się pomóc. Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz12123123 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 założyłem około 40 kont na all to samo Edit: gdy bym 1 raz napisal i bt zapamniętało to za 20 razem powinno być konto block a nie jest i thx za pomoc nadal nie działa a tamten tut widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi