barbarka Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Drodzy forumowicze podajcie jaki macie system(32,64) service pack(1,2,3) i Net Framework i czy działają wam hack(szczególnie FB) bo posiadam xp 32, SP3 i NF 3.5 i mi nie chce działać FB ;/ Pomoże ktoś? Próbowałem wszystkich wersji jakie znalazłem w temacie z hackami ;/ Odnośnik do komentarza
barbarka Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ref Odnośnik do komentarza
Blanco Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 sprobuj sciagnac net framework 4 Daisho. 1 Odnośnik do komentarza
barbarka Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak ściągłem to komp mi się 20 min uruchamiał ;/ Odnośnik do komentarza
Gericht Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 To pobierz którąś ze starszych wersji Frameworków. Wtedy powinno Ci wszystko załączyć. FB odpalaj ze zgodnością XP i za zgodą administratora. lpm ( lewy przycisk myszy ) uruchom jako administrator. Odnośnik do komentarza
barbarka Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 mam 3.5 ;] Emmm jak to ze zgodnością windowsa ? Odnośnik do komentarza
Cupidyn Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 mam 3.5 ;] Emmm jak to ze zgodnością windowsa ? Zainstaluj najnowszego Net Frameworka te stare to już nie to samo co nowe. KOCHAM MINECRAFTA Odnośnik do komentarza
Sun. Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zainstaluj NetFramework 3.0 i spróbuj, jeżeli nie pomoże napisz na pw. Odnośnik do komentarza
Cre4zy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja mam wszystkie net frameworki i wszystko śmiga ;p xp 32, sp2 ;d Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego; — Władimir Nabokow Moje tuty: Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!! Pomogłem? Daj LAJKA!. Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!! Odnośnik do komentarza
Kamil95PL Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja też mam wszystkie NET Frameworki i taki sam komp jak w pierwszym poście, i wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza
nowy11994 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja mam tylko Net Framework 3.5 i 4.0 i smiga pieknie wrzuc na 32Bity Odnośnik do komentarza
eMode Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 xp 32 sp 3 i działa Mam Net Framework'a 3.5 Tak jak up'y ściągnij frameworka, jak nie pomoże to kombinujemy dalej Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza
MrBoomGood Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja mam 32 sp2 i nt 2.0 i dziala JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5... Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły... Odnośnik do komentarza
THSUBASA Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja Posiadam x32 NF 4.0 SP 3 i U Mnie Wszystko Działa Bez Problemów Remik031, RacziHero i NoobZoR 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi