krystianozw Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 wlaczam injectora, wyskakuje okno zeby kliknac na okno metina, wlaczam metina klikam na niego i okno injectora sie wylacza ;x wie ktos dlaczego?? przed chwila robilem recovery i przed tym wszystko bylo ok a teraz dupa. mam viste Odnośnik do komentarza
Cupidyn Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 wlaczam injectora, wyskakuje okno zeby kliknac na okno metina, wlaczam metina klikam na niego i okno injectora sie wylacza ;x wie ktos dlaczego?? przed chwila robilem recovery i przed tym wszystko bylo ok a teraz dupa. mam viste Uruchom jako administrator i zainstlauj Net Framework 4.0 Jakiego masz windowsa? KOCHAM MINECRAFTA Odnośnik do komentarza
ManiaqFPSandRTS Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 napisal ze ma Viste. a inny injector nic nie daje?? zbyt duża sygnatura. Odnośnik do komentarza
tomi1997b Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zainstaluj Net Framework 3.4 lub 4.0 sp1 i powinno pomóc Zbieram - Odnośnik do komentarza
krystianozw Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 zainstalowalem net F. 4.0, uruchamiam jaki admin i nadal nic. bawilem sie nawet w trybach zgodnosci ale to nadal na nic ;x Odnośnik do komentarza
ManiaqFPSandRTS Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 a inny injector? zbyt duża sygnatura. Odnośnik do komentarza
krystianozw Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 a moglbym prosic o link ? za pomoc + Odnośnik do komentarza
damix5123 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Look: GSYSLoader.exe Skan: Virustotal Szybki podgląd: 11/42 (26,2%) Moja galeria: Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi