-=MacieQ=- Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Sorry za noobskiego posta bo wiem ze forum roi sie od botów , ale nie wiem któy z nich jest dobry dla mnie , bo: Szukam bota , który bije tylko spacją i siada gdy spandnie mu mana do iluś tam %, mam zamiar bić profesje i chce grać magiem dlatego szukam właśnie takiego bota. z Z góry dziękuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barycz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Polecam tego http://www.mpcforum.pl/topic/112477-bot-do-nostale-nexbot i ewentualnie tego by dostrix http://www.mpcforum.pl/topic/133119-nostale-bot-by-dostrix-v-10/ By Valky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardCore14 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 NosTaleBot Online v.1.2 bardzo dobry bot polecam wyexpil mnie do 36!!. Sposób użycia: Home-Start bota(zaczyna bić) End-pauza(zatrzymuje bicie bota) Esc-wychodzi z bota zamyka go poprostu ja zalecam ustawic tak zwykły atak na W na E skill jakis tam a na R podnoszenie dropu(sam podnosi) Jak botowi spadnie HP do pomarańczowego paska bot satje i odpoczywa sam i jak sie naładuje sam to dalej expi!! Polecam HardCore14 :rolleyes: (oczywiscie bot nie moj:D) Na jakim serwie grasz ja na Enigmie S2 @EDIT Ja ci polecam NostaleBot Online v.1.2 on jest przy niskim poziomie siada i odpoczywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 do tego typu expienie co zes powiedzial moim zdaniem jest najlepszy AlphaBot v0.1 jest dobry do expienia profy na kurach (oczywiscie na magu). Do expa sie nie nadaje (moim zdaniem). Jezeli profa do AlphaBot, jezeli exp polecam boty dostrixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barycz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zamknięty przeze mnie temat otwiera. Otwieram z tego względu iż autor ma problemy z botami... By Valky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=MacieQ=- Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mam kilka ale do botów które mi zaproponowaliśćie : NexBot mi wgl nie działa, nawet z wyłączonym antywirusem, nostale bot by Dostrix BIJE jak żółw jest dobry ale nie do expienia profesji!, a Alpha Bot mi nie siada gdy skońćzy mu sie mana a jest napisane żeby ustawić w slocie T, ustawiam i nic.... ;/ Polećcie mi jeszcze jakieś boty lub powiedzcie co mam zrobić z AlphaBotem.. :mellow: Z góry thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.