mastermateuszek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mam pytanie mam dobre eq do ft ?[ Odnośnik do komentarza
Upik Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 mozesz wymienic je albo zrobic screena ;?? Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Brawo yeti.. Wrzucac SS z komputera. . Wejdz na img.shack albo yfroga, dodaj zdj i wrzuc Screeny na mpc. Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 hahah , www.imageshack.us wejdz to daj zdjęcie i skopiuj link następnie wklej go tu .. created by me Odnośnik do komentarza
Wrrr Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Najlepiej na FT zaopatrzyć się w bronie maszynowe... A jeśli idziesz na fast exp na FT to graj tylko shotgun-ami i do 5k punktów, później dead... Odnośnik do komentarza
aness Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Masz tutaj link do hostingowania obrazkow + instrukcja. LINK http://tinypic.com/ INSTRUKCJA 1.Klikasz 'chose file' 2.Wybierasz lokalizacje pliku. 3.klikasz upload now , wpisujesz kod ktory jest na obrazku i kopiujesz link i wklejasz go do nas na forum Daj PLUSA Przyklad : http://tinypic.com/r/v7724o/7 Co do tematu jak masz duzo kasy to se kup speca flamethrower i medkity do tego m60 stell, a jesli nie masz albo ci sie nie chce wydawac kup karabiny maszynowe mk.48 m60 itp. BANNED na 15 dni Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mam pytanie mam dobre eq do ft ?[ Oczywiście iż fajne .... Też takie chcę ... Dodaj zdjęcie . Odnośnik do komentarza
aness Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 omek, dalem wszystko co i jak ma zrobic jak nie wrzuci normalnego zdjecia w ciagu 24h to zamknij bo bedzie spam np.(oj wzuc na froga, o jakie fajne zdjecie, zal nawet nie umiesz zhostingowac zdj. itp.) Chyba mnie rozumiesz? BANNED na 15 dni Odnośnik do komentarza
korciok Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Za GP to 2x MG , a za NX to spec + flamethrower (opcjonalnie first aid kity jeżeli gramy z kolegami/dobrą ekipą) Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Za GP to 2x MG , a za NX to spec + flamethrower (opcjonalnie first aid kity jeżeli gramy z kolegami/dobrą ekipą) on chciał sie zapytać czy ma dobre , a nie co jest dobre . Tylko że zdjęcie dał z dysku a nie np z imageshack .. heh created by me Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 12h za spam. EOT Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi