pawcioXmetin Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Siemka all. Pojawił się mały problem. Wczoraj pobrałem metin2modPL i easymetin2- exp bot, po instalacji moda i bota urachamiam metina przez moda, loguje się i mnie kicka po jakis 30 sek : Może mam jakąś starą wersje easymetin2? Może mam starą wersję moda? Może problem z obejściem (o ile trzeba) Proszę o jakiś link z postem na temat easy metin2 bo sam nie moge znalesc nowego i nie jestem obcykany w te sprawy :P Albo prosze o wytlumaczenie wszystkiego krok po kroku Pelno bykow ale pisałem na szybko Odnośnik do komentarza
MixIbiza Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Już żadne mody niedziałają na PLu. Spróbuj na czystym kliencie Pla odpalić EasyMetin2. JAZDA, JAZDA, JAZDA, BIAŁA GWIAZDA ! ! ! Odnośnik do komentarza
xNaruto Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Albo trzeba zapłacić, za easy :P Bądź Ludziem, Daj MINUS! Odnośnik do komentarza
pawcioXmetin Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Albo trzeba zapłacić, za easy :P Jeszcze Easy wlaczyc nei zdazylem :P <<< i kick Prosze o instrukcje instalacji Krok po kroku ! badz link Odnośnik do komentarza
MixIbiza Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 To w takim razie masz starą wersje EM i Ci nie będzie działać. Albo płacisz albo lipa:D JAZDA, JAZDA, JAZDA, BIAŁA GWIAZDA ! ! ! Odnośnik do komentarza
pawcioXmetin Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 To w takim razie masz starą wersje EM i Ci nie będzie działać. Albo płacisz albo lipa:D Dlatego prosze o nowa Odnośnik do komentarza
Cupidyn Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Po pierwsze.. Metina odpalasz przez Easy Metin a nie najpierw metka pozniej Easy Metin. Po drugie... easy metin jest teraz platny i w innych godzinach jak 7-8 i 17-18 Ci nie pojdzie. Po trzecie... przeczytaj pierwsze i drugie trzy razy. http://www.easymetin2.com/uk/homepage.html pawcioXmetin i MrPiotrek122 2 KOCHAM MINECRAFTA Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi