RajuPOL Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam! mam do oddania konto w metin2 PL Sure 70lv na Monastyr skile 2 na g1 i 1na m1 stal +8 ninfa +9 itp 300kk na koncie. Dam go za konto w margonem lub na dedyku fajnym Zależało by mi bardzxo na afrina około 55lv;] ale może byc inny ale zeby miał pro eq gg 32370156 Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania! -Masz coś do mnie? Nie! -Daj mi -! Nie! -Oj to będzie wpierdol! No ok ok już daje! Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:) Odnośnik do komentarza
Damdus Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 odpisz na gg Odnośnik do komentarza
RajuPOL Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 nie mosi byc Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania! -Masz coś do mnie? Nie! -Daj mi -! Nie! -Oj to będzie wpierdol! No ok ok już daje! Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:) Odnośnik do komentarza
dddaad Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 POwiem tyle ten pan to jest oszust ta sura jest na privie widać zresztą na ss. Odnośnik do komentarza
Giselher Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie mosi byc Musi. Na prywatnych serwerach moneta jest koloru czerwonego, zaś na polskich świeci się ona na złoty / żółty kolor. Jak powiedzieli poprzednicy, ten pan to oszust i dobrze, że ktoś zauważył to, że jest tam czerwona moneta. Na serverach występuje pod nickami: Slash; Voodoo; Darkreven; Giselher; Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi