kamoxd95 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie mogę znaleść adresów do super jumpa jak ktoś ma to niech tu wrzuci adresy do super jumpa .... Odnośnik do komentarza
daniel_bialy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Super Jump to inaczej OFS_Z kamoxd95 i kosa550 2 no siema Odnośnik do komentarza
kamoxd95 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 czyli to ma byc tak #include windows.hs #define OFS_Z i tu napisana opcja super jump????? Odnośnik do komentarza
Geoning Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jeszcze adres playera ADR_PLAYERPOINTER Sam offset nie wystarczy. kamoxd95 1 Odnośnik do komentarza
kamoxd95 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jeszcze adres playera ADR_PLAYERPOINTER Sam offset nie wystarczy. o tym to ja wiem tak tylko w skrucie napisałem czy ten ofs ma być jako adres a tak wogól to już sobie poradziłem a doczego są pozostałe adresy ofs wiem że wszystkie są do teleporta potrzebne chyba jakie sa adresy do no_fog bo też znaleś nie moge!!!!!!!! i oczywiście dla wszystkich plusy Odnośnik do komentarza
Geoning Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @UP NoFog d3d czy chodzi Ci o te 2 adresy? Odnośnik do komentarza
kamoxd95 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 @UP NoFog d3d czy chodzi Ci o te 2 adresy? juz sie pobawiłem i mam no fog a chodziło o te dwa adresy near_fog i no_fog a da sie zrobić w no_menu chamsa ???? a jak nie to czy da sie zrobic tak aby nad wszystkimi graczami był i nick to może zastapić chamsa! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi