Smc180 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam.Mam pewien problem co do gry Warrock.Gdy włączam instalkę pokazuje się ten oto komunikat http://img688.imageshack.us/f/beztytuuma.png/ Wspomnę jeszcze że mam Windows 7 Ultimate RAM 2 GB Typ Systemu 32-bitowy system operacyjny.Instalkę pobierałem z warrock.com więc nie może być wadliwa.Proszę bardzo o pomoc Odnośnik do komentarza
[email protected] Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Uruchomiłeś ją jako administrator ? Jeśli tak, to na twoim miejscu pobrałbym ją jeszcze raz, bo zdarza się, że wystąpi jakiś błąd podczas pobierania i potem takie są tego skutki. Historia stworzenia Mańka 27.08.2009 Moderator War Rock 08.01.2011 Global Moderator 03.05.2012 Administrator Now Elita Odnośnik do komentarza
Smc180 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jasne że otwierałem jako administrator ze zgodnością także się bawiłem.A instalkę pobierałem wiele razy myśląc że wkońcu się uda.Mam również Windows XP Mode,lecz nic to nie pomogło. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi