Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Brak Plynnosci W Grze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nie wiedzialem gdzie umiescic ten temat ,wiec wrzucilem go tutaj.

Moj problem polega na tym ,ze mimo dobrego sprzetu mam problem z brakiem plynnosci gry.

Widac ,jak ruszam ,ze zamula troche.

SPrzet to asus notebook intel core i3 2,4ghz ram 3gb nvidia 310m i win 7.

Za wszelka pomoc jak rozwiazac ten fant z gory dzieki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

masz najnowsze sterowniki od nvidi? directa? Wyłącz wszystkie aplikacje na pasku, które mogą zamulać, np. antywirus. Polecam ten program gamebooster (http://download.cnet.com/Game-Booster/3000-18512_4-10913645.html) za pomocą jednego kliknięcia przełączysz kompa w tryb gry wyłączając zbędne aplikacje lub ccleaner (http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html), który oczyści kompa ze zbędnych "śmieci"

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Na każdym laptopie zamula, zawsze jest jakiś % na to by były lagi.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

nie mam problemu z zamulaniem , wszystko chodzi cacy. Tylko ze nie ma plynnosci , dodam ,ze w fife 11 na full detalach na lajcie gram,wiec to z czyms innym problem. Moze to wina tego ,ze mam 2 karty graficzne i nie przelacza sie z intelowskiej na nvidie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co ty chrzanisz... moja siostra i brat mają laptopy kupione 2 lata temu i chodzi wyśmienicie, bez żadnej ściny i lagów...

userbarwb.png

Opublikowano

w folderze metina (tam gdzie go zainstalowałeś) masz ikonę "config". Pobaw się ustawieniami i zobacz czy gra przyśpieszy.

userbarwb.png

Opublikowano

Hmm lagi na takim sprzecie... jeszcze na win7... cos musi byxc nie tak ze sterownikami albo przydzielaniem pamieci graficznej dla metina. Sproboj wyczyscic system i zainstalowac najnowsze sterowniki do plyty glownej, cpu i gpu. Wydaje mi sie ze cos ci w systemie blokuje i dlatego masz lagi. Ja osobiscie mam lagi na miom netbooku acer d150 i nawet 2gb ramu z win xp nie rozwiazuje lagow. Mam na nim slaba grafike (intel 945gm) i byc moze jest to wina tego. Ale ta twojej grafile powinno byc plynnie wiec pzypuszczam, ze tek jak powiedzialem wyzej mozesz miec cos ograniczone przez system.