Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SPEED HACK TYLKO NIE BY ZIOMAL

emils11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż gram na Eternal Mu ( wer. globalowa )

i taki koleś z gildi miał speed hacka.

Orb of Regulow ( coś takiego ) nawalał z tego jakby miał fullstaty.. czyli 30x razy szybciej

mógłby ktoś podać link?

tylko nie by ziomal bo to ma wirusy

Opublikowano

lol, tos poplynal moderatorowi, a nie lepiej zagadac z kolesiem z gildii, ktoren to mial tego "bota"? A jesli chodzi Ci o Orb of Ragefull Blow to chyba leci w a1/lt i to nie jest bot/hack tylko item w grze

que?

Opublikowano

moze mu chodzilo, ze masz grype ;). pewnie ktos mu nagadal fantazji jakichs a, ze pewnie mlody, to lyka jak rybka powietrze

que?

Opublikowano

Orb of Regulow ( coś takiego ) nawalał z tego jakby miał fullstaty.. czyli 30x razy szybciej

mógłby ktoś podać link?

wiesz co to wogole virus? n/c czlowieku tak to jest Ziomal udostepnij cos a potem sluchaj takiego idiote -_-

2006-2010

Opublikowano

mógłby ktoś podać link?

Panie Emils ,

Dzisiaj połowa cheatow ma supportowany Agility hack...

Opublikowano
Powiedz mi jak to stwierdziłeś.

No moge ci wrzucić screena, może mam coś zje***** antywirusa

wiesz co to wogole virus? n/c czlowieku tak to jest Ziomal udostepnij cos a potem sluchaj takiego idiote

Idiotą jesteś ty... Może i nie znam się na cheatach ale w 3Gimnazjum mam średnią 5.0 więc..?

A ten koleś z gildi nie może mi go dać bo się nie lubimy..

Więc napisałem posta ale zwykłe NIE by wystarczyło ..

Wiem co to jest Orb Of Regullow Blow..

tylko chodzi o to że on walił z tego niemal że jak z TS'a jeśli wiesz co to jest " Idioto "

Opublikowano

co twoja srednia i klasa do ktorej chodzisz ma do rzeczy? Ziomala speed hack juz od dawien dawna przechodzi z wersji na wersje i nikt nigdy sie nie skarzyl a jesli jest tak mocno zavirusowany ojej to zrob sam cos a nie sciagasz czyjas prace i wymyslasz cos , a twoje czytanie ze zrozumieniem powala... co ma znanie sie na cheatach do znajomosci co to jest virus? ignore mode on teraz zapomnij o jakiej kolwiek pomocy a jak ci sie forum nie podoba to tak jak kokosz kiedys pieknie i do rzeczy powiedzial - wypierdalaj.

pozdrawiam

2006-2010

Opublikowano

w 3Gimnazjum, nie niezle, tylko kogo obchodzi jaka masz srednia? co to ma byc, chwalisz sie czy zalisz? dowod jakis daj ze niby sh Ziomala, jest zawirusowany. co za moda ostatnio jest rzucania miesem, bez jakichkolwiek dowodow :|. Jak zauwazyl energyman, sh to jeden z niewielu hackow, ktore zawsze cieszyly sie zaufaniem i nikt nigdy nie rzucal takich oskarzen. a po drugie czym w takim razie jest wg Ciebie wirus? Ciekawi mnie zdanie goscia ktory ma srednia 5.0. ale daj Twoja definicje, a nie wklej txt z wiki, bo to kazdy potrafi.

que?

Opublikowano

Dobra, koniec spamowania. SH jest czysty... Fakt że z polskiego mpc ściągnęło go 4.3k osób, a z zagranicznego mpc 11.4k mówi sam za siebie... Program nie jest w żaden sposób zabezpieczony, więc jeśli byłoby coś w środku, ktoś z tych 15 tysięcy ludzi zareagowałby! Dalej mi się o tym nie chce pisać, bo to po prostu bezsensu...

@emils11

Szczerze mówiąc gówno mnie jak i pewnie innych interesuje Twoja średnia. Szkoła szkole nie jest równa. Oceny nie są wyznacznikiem wiedzy,bo ktoś może się po prostu opierdalać z 90% przedmiotów,a z przedmiotów które lubi może mieć oceny dobre, a nawet b.dobre. (Czyżbym opisał siebie?;D)

Więc następnym razem nie wyskakuj z tekstem typu 'A bo ja mam taką średnią', bo to ani w necie, ani w realu Ci się nie przyda...

Emerytura

Może kiedyś...