Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Wlaczam dinar bota tego v 1.9 od NoName i nadal przezuca mnie do biosa po jakis 30 minutach. Wydaje mi sie ze problem tkwi w tym ze jak dlugo nie ruszam myszka to komp przechodzi na stan uśpienia. Moglby mi ktos powiedziec jak wylaczyc to tzn. ze jak jestem AFK to zeby nie przelaczalo kompa do trybu uspienia. Jak cos mam windows 7 proffesional , 64 bity.

Opublikowano

wchodzisz w opcje zasilania i tam jest tryb uśpienia zapenwne masz ustawione na 30 min. więc wchodzisz i ustawiasz na nigdy :)

1298740964-U149330.png

Minus proszę

:)

Opublikowano

No ustawilem tak i tryb uspienia juz mi sie nie wlacza ale przed chwila mialem tak ze po jakis 10 minutach bocenia na dinar bocie od NoName wyskoczylo warrock.exe przestal dzialac a w nocy z wczoraj na dzisiaj ustawilem i dopiero wyskoczyl ten blad po jakis 4 godzinach. Co moze byc tego przyczyna ?

@EDIT Sory nie przeczytalem ze zbierasz minusy i dalem Ci plusa ; /

Opublikowano

Czasami tak się zdarza, że gdy grę mamy włączoną z cheatem/botem z powodu błędu tego programu, gra może się wyłączyć.

Spróbuj włączyć ponownie, pewnie będzie działać ok.

Może być też tak, że bot jest już po prostu wykryty.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

To co moge zrobic zeby bot byl niewykrywalny , kiedys to cos pamietam ze zmienialo sie nazwy cheata ale teraz nie wiem jak to jest .

Opublikowano

Jeśli jest wykrywalny, nic już na to nie poradzisz. Na obecnego hackshielda, takie proste manewry jak zmiana nazwy, już nie działaja.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...