Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ciagle z tym samym :D

Niewiem jak wam to powiedzieć ale boję sie strasznie tego cp co bd robić z kartą!

A najbardziej bossa bo barycz mówiłeś zeby go zachodzić od tyłu, ale czy to cos da ??

niewiem kupiłem 80 pot na mane i HP (w jednym)

i pare róznych eliksirów.

Patrzyłem ten poradnika na board nostale i niewiem czy we wszystkich pokojach (komnatach) sa potwory tam było zaznaczone ale ja juz sam powoli niewiem

Chłopaki proszęwas o pomoc powiedzcie czy mam siębaćczy ni!!? :(

Opublikowano

Nie bój się bo nie ma co ;)

Najwyżej stracisz troche na godności i nic więcej ale rób tak:

ustaw toma zebyboss bil toma

nacisnij F2 i podejdz pod bossa a sam zajdz go od tylu i atakuj ;)

@Hardcore

używaj opcji edit ;)

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

dobra juz tlumacze...

1.cp latwa..

idziesz caly czas przed siebie i zaraz masz chyba dzwignie lub 1 potorka lub wszystkie potwory (zapomnialem ale jakos tak nie czepiac bo z 6 miechow robilem sp). idz do konca beda tam dwa pomieszcenia. zrob je. potem wroc i zajc do wczesniejszych pomieszcen (zajdz do wszystkich!!!!!!!!). POtem tylko diabelek zabij i ok

2.latwa

Beda tam dwie strony do wybrania: prawa lewa

idziesz tak 1.twoja lewa do konca, wroc prosto do gory, 2.twoja prawa, i do gory po prawej.

3.cp boss

no idziesz jakby wezem az dojdziesz do bossa. polecam zabic ochrone bossa (chyba ze masz dobrego blockera np krzaka to niech on blokuje) i po zabiciu jedziesz na bossa. u sie przydadza okolo z 10 potow. uzywaj ch jak masz polowe hp bo ona ci szybko zejdzie.

to odemnie

­

Opublikowano

F3 wlasciwie po to by sterowac tomem naciskasz F3 i podchodzisz tomem pod bossa tak aby boss bil toma a sam zachodzisz go od tylu i biojesz bossa

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

tom ma wiecej hp niz ja niewiem czy dam rade wytrzymac z moim eq

a jak boss ubije toma to jak ja go bd sam bil to dlugo to bedzie trwało?

sorki ale cos mi sie w necie przycielo chcialem swoja poprzednia odp. edytowac i rozpisac bardziej

a tą ochronke jak wykonczyc normalnie?

Opublikowano

wykoncz ochrone bossa, i potem na bossa, mozez pomoc sobie tomem(niech blocknie bossa) ale watpie zeby dlugo wytrzmal z potami da sie przejsc. bicie bossa przy dobrym wykorzystani skillow zajmie ci od 30s do 1-2min

­

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...