Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę was abyście zamieścili mi laungchera z tego serwa

To jest ukryta treść, proszę

laugncher lub spolszczenie prosze was!!nie chce mi się ściągac clienta tego serwa bo mam clienta cabal europe

mam nowy problem gdy włączam laugnchera tego serwa wyskakuje mi Cannot start the launcher please check if you placed it in correct folder na jeyzk polsi oczywiście plik wsadzony w folderze w głównym folderze z cabalem nie patchowanym

polski- Nie można uruchomić wyrzutnię prosimy sprawdzić, czy umieścić go w odpowiednim folderze

Opublikowano

Miałem kiedyś taki błąd, i wynik tego był że robili coś z serwerem. Masz kilka opcji : 1. Reinstal Gry. 2. Ponowne pobranie i instalacja 3. Albo czekanie na naprawę serwera, jeżeli coś tam się stało. Albo ściągnij tylko Cabala Maina ze stronki głównej.

Kappa.

Opublikowano

Jeżeli próbowałeś wszystkiego to może spróbuj tak : Klikasz na launchera ppm, wybierasz właściwości, zgodność, i uruchom w trybie online, i tam wybierz service pack 3/4/5 zależy jakiego masz. I zastosuj. Jeżeli to nie pomogło, to niestety zostały Ci ostatnie dwie opcje, 1. Format kompa, lub przestanie grać na tym serwerze. Dam Ci link do mojego spisu :

To jest ukryta treść, proszę

Lub : Klik Wybierz sobie jakieś

Kappa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...